Stiže spinoff Riverdalea, a evo što zasad znamo o tome

writerras/instagram
Spremi se na dramu i još malo drame...
Vidi originalni članak

Pažnja, obožavatelji Riverdalea, imamo nove vijesti! Kao da nismo već bili dovoljno razmaženi ludorijama Archieja i njegove ekipe, CW nam donosi spinoff serijal vezan uz Riverdale koji će te zaluditi.

Istina je: tinejdžerski dramski majstori Roberto Aguirre-Sacasa i Michael Grassi još dublje kopaju u 'Archie Comics Universe' kako bi razvili još jedan show, ovoga puta glazbenu seriju baziranu na ACU-ovoj omiljenoj junakinji, Katy Keene, koju će igrati Lucy Hale, piše Cosmopolitan.

Čini se kako taj show neće zapravo biti presličan Riverdaleu, već će ova glazbena drama biti usredotočena na Katy Keene, manekenku, glumicu i pjevačicu iz stripa, koja želi započeti sasvim novu karijeru u dalekom New Yorku.

Naravno, ne može uspjeti u New Yorku bez svojih najdražih prijateljic i zato će tu, osim nje, biti još tri glavna lika. Jedan od tih likova bit će Josie McCoy koju već dobro znaš iz Riverdalea, a radnja će biti smještena nakon Josiene srednje škole i tijekom početka njezinog uspona u glazbenoj karijeri.

Za sada je potvrđena tek jedna glumica novog OG Riverdalea: Ashleigh Murray. Ashleigh će nastaviti igrati svoj lik koji je igrala i dosad - Josie McCoy. A što se tiče same Katy, glumica Lucy Hale preuzima njezinu ulogu. Ostali članovi koji su se pridružili Lucy i Ashleigh su Camille Hyde, Lucien Laviscount, Jonny Beauchamp i Julia Chan.

Što misliš o ovom novom serijalu?

Posjeti joomboos.24sata.hr