Prvi 300 pregleda 12. ožujka 2019.

Stiže spinoff Riverdalea, a evo što zasad znamo o tome

writerras/instagram

Spremi se na dramu i još malo drame...

Pažnja, obožavatelji Riverdalea, imamo nove vijesti! Kao da nismo već bili dovoljno razmaženi ludorijama Archieja i njegove ekipe, CW nam donosi spinoff serijal vezan uz Riverdale koji će te zaluditi.

Istina je: tinejdžerski dramski majstori Roberto Aguirre-Sacasa i Michael Grassi još dublje kopaju u 'Archie Comics Universe' kako bi razvili još jedan show, ovoga puta glazbenu seriju baziranu na ACU-ovoj omiljenoj junakinji, Katy Keene, koju će igrati Lucy Hale, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Riverdale is new tonight at 8/7c on The CW. Stream free tomorrow on The CW App.

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

Čini se kako taj show neće zapravo biti presličan Riverdaleu, već će ova glazbena drama biti usredotočena na Katy Keene, manekenku, glumicu i pjevačicu iz stripa, koja želi započeti sasvim novu karijeru u dalekom New Yorku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They'll always have each other. Stream the latest: Link in bio. #Riverdale

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

Naravno, ne može uspjeti u New Yorku bez svojih najdražih prijateljic i zato će tu, osim nje, biti još tri glavna lika. Jedan od tih likova bit će Josie McCoy koju već dobro znaš iz Riverdalea, a radnja će biti smještena nakon Josiene srednje škole i tijekom početka njezinog uspona u glazbenoj karijeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the debate of “Was this dress red or orange?” continues. Let’s take a poll. I say Orange.

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Za sada je potvrđena tek jedna glumica novog OG Riverdalea: Ashleigh Murray. Ashleigh će nastaviti igrati svoj lik koji je igrala i dosad - Josie McCoy. A što se tiče same Katy, glumica Lucy Hale preuzima njezinu ulogu. Ostali članovi koji su se pridružili Lucy i Ashleigh su Camille Hyde, Lucien Laviscount, Jonny Beauchamp i Julia Chan.

Što misliš o ovom novom serijalu?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme yaaaaaaas