Što znače emoji na Snapchatu?! Dešifrirali smo ih za tebe!

Kada napokon misliš da si otkrio sve tajne Snapchata, novi update ponovo te ostavi izbezumljenog. Što znače svi emoji na Snapchatu?
Vidi originalni članak

Ako već nisi ekspert u korištenju Snapchata, teže je razumjeti što koji emoji zapravo znači. Emoji opisuju vezu koju ti i tvoji prijatelji imate na Snapchatu. Ozbiljni Snapperi imaju veću kolekciju emojia koje dešifriramo u članku, a oni koji nisu baš ljubitelji appa, možda nikad nisu ni znali da ovi emoji postoje!

via GIPHY

Snapchat emoji prate aktivnosti i interakciju između tebe i tvojih Snapchat prijatelja. Učestalost, vrijeme i ponavljanje tvojih interakcija na Snapchatu određuju koji će se emoji pojaviti kod kojih prijatelja, odnosno kod kojih će se prijatelja pojaviti, a kod kojih ne. 

Što znače Snapchat emoji?

1. 😊 - Ovaj emoji prikazuje se pored ljudi kojima učestalo šalješ Snapove, pored bilo koga u tvojoj listi najboljih prijatelja.

2. 💛 žuto srce - Žuto srce znači da ti je ta osoba broj jedan na listi najboljih prijatelja, a i obrnuto. Najviše šalješ snappove tvoj osobi, a i ta osoba tebi. 

3. 👶 - Beba znači da si novi Snapchat prijatelj s tom osobom. Tek si dodao tu osobu.

4. 😏 - Ovaj emoji znači da si ti jedan od njihovih najboljih prijatelja, ali oni nisu na tvojoj listi najboljih prijatelja. Stalno ti snappaju, a ti ne odgovaraš.

5. ❤️️ - Ovo srce znači da ste bili broj jedan najbolji prijatelji dva tjedna bez prestanka. Ovo srce sljedeća je razina žutog srca.

6. 💕 - Ovo je znak da ste broj jedan najbolji prijatelji već dva mjeseca! Ovaj emoji viša je razina običnog crvenog srca.

7.🌟 - Zlatna zvijezda znači da je netko ponovo pogledao snap koji si im poslao

8. 😎 - Oboje imate zajedničkog prijatelja na Snapchatu. tom prijatelju i ti i ta osoba šaljete puno snapova. 

9. 😬 - Smajlić sa zubima znak je da je njihov broj jedan najbolji prijatelj i tvoj broj jedan najbolji prijatelj. Oboje šaljete istu količinu snapova istoj osobi.

10. 🔥 - Ovaj emoji označava Snapchat Streak, odnosno kada ti i tvoj Snapchat prijatelj snappate besprekidno tri dana

11. 💯 - Streak između tebe i te osobe traje 100 dana. Čestitke!

12. ⏳ - Ovaj emoji upozorava da će isteći Streak koji imaš s tom osobom. 

13. 🎂-  Ovom prijatelju je rođendan! 

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima


 

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

 

 

 

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr