SuperStar show donio mu je slavu, sad nastupa s Queenom

Pixsell
Ovaj svestrani umjetnik prepoznatljiv je po tome što u svaki svoj nastup unosi dramu, a nakon nastupa i drugog mjesta na Superstaru, karijera mu je procvjetala. Na RTL-u uskoro kreće naša verzija ovog showa, prijavi se!
Vidi originalni članak

Adam Lambert (41) američki je pjevač, tekstopisac i umjetnik koji je trenutno na pjevačkoj poziciji u grupi Queen, gdje je 'zamijenio' legendu Freddyja Mercuryja. Popularnost, uspjeh i zvjezdani status ovaj 41-godišnji pjevač može zahvaliti vrlo uspješnom sudjelovanju na Superstar pjevačkom showu, koji se u SAD-u zove 'American Idol', gdje je završio na drugom mjestu sad već pomalo davne 2009. godine.

Iako nije pobijedio te godine u showu, postao je mega popularan po završetku istog, čak i popularniji od tadašnjeg pobjednika Krisa Allena, a nakon Superstara mu je karijera krenula u veoma pozitivnom smjeru. Te je iste godine objavio svoj debitantski album 'For Your Entertainment', a taj je njegov album automatski završio na trećem mjestu Billboardove top 200 ljestvice albuma u Americi. Za tada mladog debitanta i do tada nepoznatog izvođača to je bio ogroman uspjeh koji je zatim pokrenuo lavinu još većih.

"Od samih sam audicija bio siguran u sebe i u to što pjevam. Na kraju mi je to donijelo veliki uspjeh. Drago mi je da sam prošao to iskustvo, koje me ne samo proslavilo, već i ojačalo", ispričao je u jednom intervjuu. Iako mu je karijera procvjetala nakon showa, Adam se susreo i s nekim negativnim komentarima pojedinaca, koji su ga kritizirali i vrijeđali na temelju njegove seksualnosti.

O tome je od samih početaka otvoreno govorio u intervjuima. No, pozitivni komentari i podrška stotina tisuća njegovih fanova ipak su nadjačali sve negativno što mu se u početku karijere događalo, a danas, na vrhuncu iste, nastupa s grupom Queen. I zbog toga mu je, priznaje, neopisivo drago. Kao što bi bila svakom umjetniku na svijetu.

"Nevjerojatna je čast pjevati Freddiejeve pjesme. Ja sebe, prije svega, smatram zabavljačem, pa mi je biti na pozornici s grupom Queen i pjevati publici njihove pjesme, koje svi znaju od riječi do riječi, apsolutno genijalan osjećaj", ispričao je jednom prilikom. Osim nastupanja s Queenom, njegovu karizmu posebno možemo vidjeti i u coverima poznatih pjesama koje radi, od Kings of Leona do Lane Del Rey. Taj set covera nazvao je 'High Drama' i za to je imao jako dobar razlog.

"Taj naziv mi savršeno pristaje jer ja baš i nisam poznat po tome da sam suptilan! Uvijek u sve što radim dodajem dozu teatralnosti", objasnio je Adam, koji je u tom svom setu covera obradio pjesmu Kings of Leona 'Sex on fire', ali na svoj i malo 'Princeovski' način.

"Pitao sam se; što bi bilo kad bih taj hit otpjevao onako kako bi ga, recimo, otpjevao Prince? Pa sam dodao dosta falseta i svima je to na kraju bilo jako cool", ispričao je. 

A ako i vi znate pjevati i želite slavu, uspjeh i karijeru vrijednu divljenja, a uz to želite osvojiti i nagradu vrijednu čak 50 tisuća eura, prijavite se što prije na novu sezonu SuperStar showa koji uskoro kreće na RTL televiziji! Prijave su otvorene do 30. travnja, a sve informacije možete pronaći na službenim SuperStar Instagram, Facebook, YouTube i TikTok profilima! Nemojte čekati, prijavite se što prije i pronađite svoje mjesto na pjevačkim pozornicama!

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Posjeti joomboos.24sata.hr