Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 279 pregleda 08. ožujka 2023.

SuperStar show donio mu je slavu, sad nastupa s Queenom

Pixsell

Ovaj svestrani umjetnik prepoznatljiv je po tome što u svaki svoj nastup unosi dramu, a nakon nastupa i drugog mjesta na Superstaru, karijera mu je procvjetala. Na RTL-u uskoro kreće naša verzija ovog showa, prijavi se!

Adam Lambert (41) američki je pjevač, tekstopisac i umjetnik koji je trenutno na pjevačkoj poziciji u grupi Queen, gdje je 'zamijenio' legendu Freddyja Mercuryja. Popularnost, uspjeh i zvjezdani status ovaj 41-godišnji pjevač može zahvaliti vrlo uspješnom sudjelovanju na Superstar pjevačkom showu, koji se u SAD-u zove 'American Idol', gdje je završio na drugom mjestu sad već pomalo davne 2009. godine.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Iako nije pobijedio te godine u showu, postao je mega popularan po završetku istog, čak i popularniji od tadašnjeg pobjednika Krisa Allena, a nakon Superstara mu je karijera krenula u veoma pozitivnom smjeru. Te je iste godine objavio svoj debitantski album 'For Your Entertainment', a taj je njegov album automatski završio na trećem mjestu Billboardove top 200 ljestvice albuma u Americi. Za tada mladog debitanta i do tada nepoznatog izvođača to je bio ogroman uspjeh koji je zatim pokrenuo lavinu još većih.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Od samih sam audicija bio siguran u sebe i u to što pjevam. Na kraju mi je to donijelo veliki uspjeh. Drago mi je da sam prošao to iskustvo, koje me ne samo proslavilo, već i ojačalo", ispričao je u jednom intervjuu. Iako mu je karijera procvjetala nakon showa, Adam se susreo i s nekim negativnim komentarima pojedinaca, koji su ga kritizirali i vrijeđali na temelju njegove seksualnosti.

O tome je od samih početaka otvoreno govorio u intervjuima. No, pozitivni komentari i podrška stotina tisuća njegovih fanova ipak su nadjačali sve negativno što mu se u početku karijere događalo, a danas, na vrhuncu iste, nastupa s grupom Queen. I zbog toga mu je, priznaje, neopisivo drago. Kao što bi bila svakom umjetniku na svijetu.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Nevjerojatna je čast pjevati Freddiejeve pjesme. Ja sebe, prije svega, smatram zabavljačem, pa mi je biti na pozornici s grupom Queen i pjevati publici njihove pjesme, koje svi znaju od riječi do riječi, apsolutno genijalan osjećaj", ispričao je jednom prilikom. Osim nastupanja s Queenom, njegovu karizmu posebno možemo vidjeti i u coverima poznatih pjesama koje radi, od Kings of Leona do Lane Del Rey. Taj set covera nazvao je 'High Drama' i za to je imao jako dobar razlog.

"Taj naziv mi savršeno pristaje jer ja baš i nisam poznat po tome da sam suptilan! Uvijek u sve što radim dodajem dozu teatralnosti", objasnio je Adam, koji je u tom svom setu covera obradio pjesmu Kings of Leona 'Sex on fire', ali na svoj i malo 'Princeovski' način.

"Pitao sam se; što bi bilo kad bih taj hit otpjevao onako kako bi ga, recimo, otpjevao Prince? Pa sam dodao dosta falseta i svima je to na kraju bilo jako cool", ispričao je. 

 | Autor:

A ako i vi znate pjevati i želite slavu, uspjeh i karijeru vrijednu divljenja, a uz to želite osvojiti i nagradu vrijednu čak 50 tisuća eura, prijavite se što prije na novu sezonu SuperStar showa koji uskoro kreće na RTL televiziji! Prijave su otvorene do 30. travnja, a sve informacije možete pronaći na službenim SuperStar Instagram, Facebook, YouTube i TikTok profilima! Nemojte čekati, prijavite se što prije i pronađite svoje mjesto na pjevačkim pozornicama!

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?