Svenky je 'posijedio', a Marko eksperimentira s obrvama?!

svenkranzelic/Instagram
Izgleda kako proljeće sve mami na promjene, a ni ovi youtuberi nisu im mogl odoljeti
Vidi originalni članak

Tko se to 'sivi'? 

Ljudi, naš Svenky ima novu frizuru! I, iako nije mogao odoljeti proljetnoj promjeni, definitivno je odolio pravilu proljetnih (jarkih) boja i odlučio se za jednu sasvim zimsku varijantu. Tako je Svenky sada ima sivu kosu Nadamo se kako je riječ o boji, a ne brigama od kojih je posjedio. 

Nama je nova frizura top, malo promjene uvijek dobro dođe, zar ne? Kako se tebi sviđa?

Tutorial s Markom

Dosadile su ti tvoje obrve? Uvijek su iste i pod hitno ti treba promjena? Bez brige, možeš se opustiti i prepustiti se novom majstoru za uređivanje obrva - Marku Vuletiću. Marko je na svom Instagram storiju održao tutorial 'Kako obrijati obrvu', i to veoma profesionalno. Evo kako je to izgledalo:

Korak 1

"Dobar dan, dobro došli u tutorijal kako obrijati obrvu", započeo je Marko i nastavio: "Pošto je već dovoljno obrijana, potrebno je samo malo 'secnuti', za to će vam biti potrebno ovo", uputio je.

Korak 2

Drugi korak je ujedno i kraj... dakle, brzo i efikasno! Iako je Marko tutorijal zaključio riječima: "Bože, oslobodi me na što ličim", nama je baš super! A nakon što je objavio na Instagramu i sliku s Emom dok su zajedno na tretmanu uljepšavanja...nekako ga čak možemo vidjeti u ovim 'beauty' vodama (hehe). 

Koja transformacija ti se više sviđa?

Posjeti joomboos.24sata.hr