Prvi 482 pregleda 11. travnja 2019.

Svenky je 'posijedio', a Marko eksperimentira s obrvama?!

svenkranzelic/Instagram

Izgleda kako proljeće sve mami na promjene, a ni ovi youtuberi nisu im mogl odoljeti

Tko se to 'sivi'? 

Ljudi, naš Svenky ima novu frizuru! I, iako nije mogao odoljeti proljetnoj promjeni, definitivno je odolio pravilu proljetnih (jarkih) boja i odlučio se za jednu sasvim zimsku varijantu. Tako je Svenky sada ima sivu kosu Nadamo se kako je riječ o boji, a ne brigama od kojih je posjedio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo za promjenu! 😎

A post shared by ⋆ 𝙎𝙫𝙚𝙣𝙠𝙮 ⋆ (@svenkranzelic) on

Nama je nova frizura top, malo promjene uvijek dobro dođe, zar ne? Kako se tebi sviđa?

Tutorial s Markom

Dosadile su ti tvoje obrve? Uvijek su iste i pod hitno ti treba promjena? Bez brige, možeš se opustiti i prepustiti se novom majstoru za uređivanje obrva - Marku Vuletiću. Marko je na svom Instagram storiju održao tutorial 'Kako obrijati obrvu', i to veoma profesionalno. Evo kako je to izgledalo:

Korak 1

 | Autor: Marko Vuletić/Instagram Marko Vuletić/Instagram "Dobar dan, dobro došli u tutorijal kako obrijati obrvu", započeo je Marko i nastavio: "Pošto je već dovoljno obrijana, potrebno je samo malo 'secnuti', za to će vam biti potrebno ovo", uputio je.

Korak 2

 | Autor: Marko Vuletić/Instagram Marko Vuletić/Instagram

Drugi korak je ujedno i kraj... dakle, brzo i efikasno! Iako je Marko tutorijal zaključio riječima: "Bože, oslobodi me na što ličim", nama je baš super! A nakon što je objavio na Instagramu i sliku s Emom dok su zajedno na tretmanu uljepšavanja...nekako ga čak možemo vidjeti u ovim 'beauty' vodama (hehe). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good girls, bad habits

A post shared by Marko Vuletić (@marko_vuletic) on

Koja transformacija ti se više sviđa?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..