Prvi 619 pregleda 11. travnja 2019.

Svenky je 'posijedio', a Marko eksperimentira s obrvama?!

svenkranzelic/Instagram

Izgleda kako proljeće sve mami na promjene, a ni ovi youtuberi nisu im mogl odoljeti

Tko se to 'sivi'? 

Ljudi, naš Svenky ima novu frizuru! I, iako nije mogao odoljeti proljetnoj promjeni, definitivno je odolio pravilu proljetnih (jarkih) boja i odlučio se za jednu sasvim zimsku varijantu. Tako je Svenky sada ima sivu kosu Nadamo se kako je riječ o boji, a ne brigama od kojih je posjedio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo za promjenu! 😎

A post shared by ⋆ 𝙎𝙫𝙚𝙣𝙠𝙮 ⋆ (@svenkranzelic) on

Nama je nova frizura top, malo promjene uvijek dobro dođe, zar ne? Kako se tebi sviđa?

Tutorial s Markom

Dosadile su ti tvoje obrve? Uvijek su iste i pod hitno ti treba promjena? Bez brige, možeš se opustiti i prepustiti se novom majstoru za uređivanje obrva - Marku Vuletiću. Marko je na svom Instagram storiju održao tutorial 'Kako obrijati obrvu', i to veoma profesionalno. Evo kako je to izgledalo:

Korak 1

 | Autor: Marko Vuletić/Instagram Marko Vuletić/Instagram "Dobar dan, dobro došli u tutorijal kako obrijati obrvu", započeo je Marko i nastavio: "Pošto je već dovoljno obrijana, potrebno je samo malo 'secnuti', za to će vam biti potrebno ovo", uputio je.

Korak 2

 | Autor: Marko Vuletić/Instagram Marko Vuletić/Instagram

Drugi korak je ujedno i kraj... dakle, brzo i efikasno! Iako je Marko tutorijal zaključio riječima: "Bože, oslobodi me na što ličim", nama je baš super! A nakon što je objavio na Instagramu i sliku s Emom dok su zajedno na tretmanu uljepšavanja...nekako ga čak možemo vidjeti u ovim 'beauty' vodama (hehe). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good girls, bad habits

A post shared by Marko Vuletić (@marko_vuletic) on

Koja transformacija ti se više sviđa?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahahha ludi su