Taylor Swift održala govor na dodjeli počasnih doktorata

SHANNON STAPLETON/REUTERS/PIXSELL
Taylor Swift dobila je počasni doktorat Sveučilišta u New Yorku pa je tim povodom na jučerašnjoj svečanoj promociji održala dirljiv govor
Vidi originalni članak

Pjevačica Taylor Swift dobila je počasni doktorat Sveučilišta u New Yorku i titulu doktorice likovnih umjetnosti, a jučer je na svečanoj promociji na Yankee stadionu održala motivirajući govor, piše Rolling Stone

"Bok, ja sam Taylor. Zadnji put kad sam bila na stadionu ove veličine, plesala sam u štiklama i nosila svjetlucavi triko. Ova odjeća je mnogo udobnija" započela je Taylor odjevena akademsku odoru.

"Ushićena sam što sam danas ovdje s vama dok slavimo i diplomiramo na Sveučilištu New York 2022. godine. Nitko od nas danas ovdje nije to učinio sam. Svatko od nas je djelo onih koji su nas voljeli, onih koji su vjerovali u našu budućnost, onih koji su nam pokazali empatiju i dobrotu ili su nam govorili istinu. Čak i kada to nije bilo lako čuti. Onih koji su nam rekli da to možemo učiniti kada za to nema apsolutno nikakvih dokaza", nastavila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

"Nikada nisam imala normalno iskustvo studiranja. Išla sam u javnu srednju školu do 10. razreda, a zatim završila školovanje radeći kod kuće i na podovima aerodromskih terminala", ispričala je, pa se zahvalila što je barem na papiru postala doktoricom.

"Nikada se nemojte bojati pokušati. Preponosna sam što dijelim danas ovaj dan s vama, hvala", poručila je Taylor. 

Njen govor bio je popraćen gromoglasnim pljeskom, a Taylor je nakon toga ponosno preuzela svoju počasnu titulu. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr