Prvi 155 pregleda 19. svibnja 2022.

Taylor Swift održala govor na dodjeli počasnih doktorata

SHANNON STAPLETON/REUTERS/PIXSELL

Taylor Swift dobila je počasni doktorat Sveučilišta u New Yorku pa je tim povodom na jučerašnjoj svečanoj promociji održala dirljiv govor

Pjevačica Taylor Swift dobila je počasni doktorat Sveučilišta u New Yorku i titulu doktorice likovnih umjetnosti, a jučer je na svečanoj promociji na Yankee stadionu održala motivirajući govor, piše Rolling Stone

"Bok, ja sam Taylor. Zadnji put kad sam bila na stadionu ove veličine, plesala sam u štiklama i nosila svjetlucavi triko. Ova odjeća je mnogo udobnija" započela je Taylor odjevena akademsku odoru.

"Ushićena sam što sam danas ovdje s vama dok slavimo i diplomiramo na Sveučilištu New York 2022. godine. Nitko od nas danas ovdje nije to učinio sam. Svatko od nas je djelo onih koji su nas voljeli, onih koji su vjerovali u našu budućnost, onih koji su nam pokazali empatiju i dobrotu ili su nam govorili istinu. Čak i kada to nije bilo lako čuti. Onih koji su nam rekli da to možemo učiniti kada za to nema apsolutno nikakvih dokaza", nastavila je.

"Nikada nisam imala normalno iskustvo studiranja. Išla sam u javnu srednju školu do 10. razreda, a zatim završila školovanje radeći kod kuće i na podovima aerodromskih terminala", ispričala je, pa se zahvalila što je barem na papiru postala doktoricom.

"Nikada se nemojte bojati pokušati. Preponosna sam što dijelim danas ovaj dan s vama, hvala", poručila je Taylor. 

Njen govor bio je popraćen gromoglasnim pljeskom, a Taylor je nakon toga ponosno preuzela svoju počasnu titulu. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?