Trailer za treću sezonu Stranger Thingsa je vani

screenshot
Teaser za treću sezonu Stranger Thingsa uglavnom donosi mnogo štakora pa su ljudi malo zbunjeni, ali i oduševljeni, a sve im je jasnije od danas otkako je izbačen i cijeli trailer
Vidi originalni članak

Netflix je dosad već izbacio par teasera za treću sezonu 'Stranger Thingsa', i koliko god nadolazeća sezona bila uzbudljiva,  budućnost za djecu Hawkinsa u Indiani i dalje ostaje veliki misterij. Ili je barem bila misterij do danas.

Teaser koji su izbacili jučer pomalo je zbunio fanove jer je uglavnom prepun štakora i čudnih poruka, ali upravo je stigao i cijeli trailer pa su neke stvari mnogo jasnije.

Pogledaj trailer:

Klinci su malo narasli, i dalje su svi zajedno, ali avanture koje ih čekaju u trećoj sezoni još su veće i misterioznije nego do sad. 

Sjedenje u podrumu i igranje igara više nije zabavno. Barem ne toliko koliko je bilo prije. Ali ono što će sad morati odigrati je prava životna igra za sigurniji i bolji dom u Hawkinsu. No, ono protiv čega će se morati boriti da to postignu jezivije je od svega s čime su se dosad suočili. 

Jesu li klinci spremni? Eleven će se potruditi da budu. 

Ali, kako sad dočekati ljeto? Aaaaah...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr