Prvi 191 pregleda 20. ožujka 2019.

Trailer za treću sezonu Stranger Thingsa je vani

screenshot

Teaser za treću sezonu Stranger Thingsa uglavnom donosi mnogo štakora pa su ljudi malo zbunjeni, ali i oduševljeni, a sve im je jasnije od danas otkako je izbačen i cijeli trailer

Netflix je dosad već izbacio par teasera za treću sezonu 'Stranger Thingsa', i koliko god nadolazeća sezona bila uzbudljiva,  budućnost za djecu Hawkinsa u Indiani i dalje ostaje veliki misterij. Ili je barem bila misterij do danas.

Teaser koji su izbacili jučer pomalo je zbunio fanove jer je uglavnom prepun štakora i čudnih poruka, ali upravo je stigao i cijeli trailer pa su neke stvari mnogo jasnije.

Pogledaj trailer:

Klinci su malo narasli, i dalje su svi zajedno, ali avanture koje ih čekaju u trećoj sezoni još su veće i misterioznije nego do sad. 

Sjedenje u podrumu i igranje igara više nije zabavno. Barem ne toliko koliko je bilo prije. Ali ono što će sad morati odigrati je prava životna igra za sigurniji i bolji dom u Hawkinsu. No, ono protiv čega će se morati boriti da to postignu jezivije je od svega s čime su se dosad suočili. 

Jesu li klinci spremni? Eleven će se potruditi da budu. 

Ali, kako sad dočekati ljeto? Aaaaah...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme toooo, predobrooo