U modu se vraća popularna frizura - 'Rachelica'

screenshot/youtube
Jedna od najpopularnijih frizura na svijetu sigurno je ona koju je, krajem '90-ih u 'Prijateljima' isfurala Jennifer Aniston, a sada se ta frizura ponovno vraća u modu
Vidi originalni članak

Frizura koja je definitivno obilježila kraj '90-ih i početak dvijetisućitih zasigurno je popularna 'Rachelica', odnosno frizura glumice Jennifer Aniston koja je u seriji 'Prijatelji' utjelovila Rachel. A s obzirom na to da se svi trendovi 'vrte u krug', tako se ove godine na velika vrata vraćaju trendovi iz '90-ih, a s njima, naravno, i ova omiljena frizura.

via GIPHY

Kako piše Her, pretraživanja ove frizure na internetu su u 2021. godini, nakon ponovnog okupljanja 'Prijatelja', skočila za 174 posto, a prilično je tražena i u 2022. godini što potvrđuje i to što su ju već isfurale i mnoge poznate osobe kao što su Hailey Bieber, Selena Gomez i Bella Hadid.

No, iako je ova frizura vrlo popularna i obožavana, prilično je zahtjevna za održavanje i stiliziranje što je, za Marie Claire potvrdila i sama Jennifer. 

"Rachel je bila previše zahtjevna. Proklinjala bi Chrisa (frizer) svaki put kada me je trebalo fenirati. Bile su potrebne tri četke. Kao da su radili operaciju", ispričala je. 

No, nemojte dozvoliti da vas ova izjava obeshrabri jer su mnoge djevojke na TikToku pokazale kako se ova frizura sada može postići i na malo lakši način - četkom na vrući zrak i viklerima. 

@asapabes

attempted rachel’s 90s hairstyle 💓

♬ original sound - meme rivera ミ☆

Hoćete li i vi isfurati 'Rachelicu'?

 

Pogledajte prvu epizodu Outsidera! 

Posjeti joomboos.24sata.hr