Prvi 2654 pregleda 22. lipnja 2022.

U modu se vraća popularna frizura - 'Rachelica'

screenshot/youtube

Jedna od najpopularnijih frizura na svijetu sigurno je ona koju je, krajem '90-ih u 'Prijateljima' isfurala Jennifer Aniston, a sada se ta frizura ponovno vraća u modu

Frizura koja je definitivno obilježila kraj '90-ih i početak dvijetisućitih zasigurno je popularna 'Rachelica', odnosno frizura glumice Jennifer Aniston koja je u seriji 'Prijatelji' utjelovila Rachel. A s obzirom na to da se svi trendovi 'vrte u krug', tako se ove godine na velika vrata vraćaju trendovi iz '90-ih, a s njima, naravno, i ova omiljena frizura.

via GIPHY

Kako piše Her, pretraživanja ove frizure na internetu su u 2021. godini, nakon ponovnog okupljanja 'Prijatelja', skočila za 174 posto, a prilično je tražena i u 2022. godini što potvrđuje i to što su ju već isfurale i mnoge poznate osobe kao što su Hailey Bieber, Selena Gomez i Bella Hadid.

No, iako je ova frizura vrlo popularna i obožavana, prilično je zahtjevna za održavanje i stiliziranje što je, za Marie Claire potvrdila i sama Jennifer. 

"Rachel je bila previše zahtjevna. Proklinjala bi Chrisa (frizer) svaki put kada me je trebalo fenirati. Bile su potrebne tri četke. Kao da su radili operaciju", ispričala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cineytvfans

No, nemojte dozvoliti da vas ova izjava obeshrabri jer su mnoge djevojke na TikToku pokazale kako se ova frizura sada može postići i na malo lakši način - četkom na vrući zrak i viklerima. 

@asapabes

attempted rachel’s 90s hairstyle 💓

♬ original sound - meme rivera ミ☆

Hoćete li i vi isfurati 'Rachelicu'?

 

Pogledajte prvu epizodu Outsidera! 

Tvoja reakcija?