U ovome se krije tajna najukusnijeg pohanog mesa!

reuters/pixsell/CANVA
Ako ste se ikada zapitali koja je tajna savršenog pohanog mesa, moramo vam reći da se ona krije u samo jednom sastojku. Nastavite čitati i saznajte odgovor!
Vidi originalni članak

Kada je pohano meso u pitanju, mislimo da su jako rijetke osobe koje ga ne vole jesti, ali smo sigurni da postoji puno onih kojima priprema baš i nije omiljeni dio procesa. Osobito jer nije baš tako lako pripremiti pohano meso koje će biti savršeno i teksturom i okusom. 

Upravo zato smo na Miss7 Gastro pronašli rješenje za ovaj problem i otkrit ćemo vam u kojem sastojku se krije tajna savršenog pohanog mesa.

Naime, prije nego što krenete pohati piletinu ili puretinu, prije paniranja i soljenja ju potopite u posudu s mlijekom na barem pola sata. Mlijeko će omekšati meso pa će ono samim time biti sočnije, a okus će biti puno bogatiji. 

Također, u krušne mrvice možete dodati i parmezan, začine po želji ili sezam. Tako ćete uživati u pohanim odrescima koji zaista obiluju okusom i sigurni smo kako ćete uživati u svakom zalogaju. 

Dobar tek!

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr