Ako ste se ikada zapitali koja je tajna savršenog pohanog mesa, moramo vam reći da se ona krije u samo jednom sastojku. Nastavite čitati i saznajte odgovor!
Kada je pohano meso u pitanju, mislimo da su jako rijetke osobe koje ga ne vole jesti, ali smo sigurni da postoji puno onih kojima priprema baš i nije omiljeni dio procesa. Osobito jer nije baš tako lako pripremiti pohano meso koje će biti savršeno i teksturom i okusom.
Upravo zato smo na Miss7 Gastro pronašli rješenje za ovaj problem i otkrit ćemo vam u kojem sastojku se krije tajna savršenog pohanog mesa.
Naime, prije nego što krenete pohati piletinu ili puretinu, prije paniranja i soljenja ju potopite u posudu s mlijekom na barem pola sata. Mlijeko će omekšati meso pa će ono samim time biti sočnije, a okus će biti puno bogatiji.
Također, u krušne mrvice možete dodati i parmezan, začine po želji ili sezam. Tako ćete uživati u pohanim odrescima koji zaista obiluju okusom i sigurni smo kako ćete uživati u svakom zalogaju.
Dobar tek!
Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.