Uskoro stiže jezivi 'Winnie the Pooh' horor

youtube/canva
Mnogima omiljeni lik iz jedne od najpopularnijih basni, preslatki medvjedić Winnie the Pooh, čini se ima svoju mračnu stranu koja je prikazana u novom hororu u kojemu je on glavni lik
Vidi originalni članak

Horor naziva 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' prikazuje Winnie the Pooha i Praščića kao jezive serijske ubojice koji su krenuli u svoj ubilački pohod nakon što ih je napustio njihov prijatelj s faksa Christopher Robin.

Kako piše Popsugar, prve fotografije filma bile su objavljene još u svibnju ove godine, a sada je izašao i službeni trailer. 

"Christopher Robin se odvojio od njih, nije im davao hranu i na sve načine je Poohu i Praščiću otežavao život", za Variety je ispričao redatelj ovog filma, Rhys Waterfield. 

"Zato što su se toliko morali boriti za sebe, Pooh i Praščić postali su u potpunosti divlji i vratili su se svojim životinjskim instinktima. Sada više nisu pitomi. Postali su zlobni medvjed i prase koji samo žele uhvatiti plijen", dodao je. 

Ovom, više ne tako simpatičnom, medvjedu i prasetu glavna meta je sada skupina tinejdžera koji su se zatekli na kampiranju u šumi. Uloge tih tinejdžera utjelovili su Craig David Dowsett, Chris Cordell i Nikolai Leon, a tko se nalazi iza maski Pooha i Praščića, još nije poznato.

Datum izlaska ovog horora još nije poznat, ali se nagađa kako bi to moglo biti krajem ove godine ili početkom iduće.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr