Prvi 687 pregleda 05. rujna 2022.

Uskoro stiže jezivi 'Winnie the Pooh' horor

youtube/canva

Mnogima omiljeni lik iz jedne od najpopularnijih basni, preslatki medvjedić Winnie the Pooh, čini se ima svoju mračnu stranu koja je prikazana u novom hororu u kojemu je on glavni lik

Horor naziva 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' prikazuje Winnie the Pooha i Praščića kao jezive serijske ubojice koji su krenuli u svoj ubilački pohod nakon što ih je napustio njihov prijatelj s faksa Christopher Robin.

Kako piše Popsugar, prve fotografije filma bile su objavljene još u svibnju ove godine, a sada je izašao i službeni trailer. 

"Christopher Robin se odvojio od njih, nije im davao hranu i na sve načine je Poohu i Praščiću otežavao život", za Variety je ispričao redatelj ovog filma, Rhys Waterfield. 

"Zato što su se toliko morali boriti za sebe, Pooh i Praščić postali su u potpunosti divlji i vratili su se svojim životinjskim instinktima. Sada više nisu pitomi. Postali su zlobni medvjed i prase koji samo žele uhvatiti plijen", dodao je. 

Ovom, više ne tako simpatičnom, medvjedu i prasetu glavna meta je sada skupina tinejdžera koji su se zatekli na kampiranju u šumi. Uloge tih tinejdžera utjelovili su Craig David Dowsett, Chris Cordell i Nikolai Leon, a tko se nalazi iza maski Pooha i Praščića, još nije poznato.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Datum izlaska ovog horora još nije poznat, ali se nagađa kako bi to moglo biti krajem ove godine ili početkom iduće.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?