VLOG: Što se to događalo u Beogradu?

screenshot
Većina njih snimala je svaki zanimljivi trenutak, ovo morate vidjeti
Vidi originalni članak

Većina JoomBoosovaca prošli je vikend bila na šestom Balkan Tube Festu i naravno da su, kao odgovorni i ažurni youtuberi, snimili vlogove najzanimljivijih događaja ondje. Objavili su i par fotki pa smo ih sve pregledale. 

BTF VIDEO: Obožavateljica upoznala Emu i rasplakala se!

Napravile smo mali pregled svih vlogova i fotki ako još niste pogledali neki od njih, da vidite kako im je bilo u Beogradu. 

TheSikrt je snimio vlog s BTF-a za JoomBoos

Bruno Lukić 

LayZ

Baka Prase najavio dolazak na Totalni JoomBoos

Gloria Berger

Patricia Vodopija

Jedna se djevojka rasplakala kad je upoznala Emu iz Two Crazy Beauties

Your browser doesn’t support HTML5 video

Uskoro još veći spektakl 

Ovogodišnji Balkan Tube Fest bio je tek uvertira za još luđi i veći spektakl koji će se 21. listopada održati u Areni Zagreb. Naime, povodom trećeg rođendana kanala, JoomBoos organizira spektakularni Totalni JoomBoos, najveći YouTube događaj u regiji na koji dolazi 50-ak regionalnih i domaćih youtubera, ali i najpopularniji svjetski youtuber - Britanac KSI. 

Ulaznice su u prodaji, ali je navala za njima ogromna, zbog čega biste možda trebali požuriti ako želite ugrabiti svoju! Možete ih kupiti na Entrio.hr i na svim Entrio prodajnim mjestima, ali požurite - dok ne nestanu ili im ne poraste cijena!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr