Xniks2x odgovorila na pitanje: Kako preboljeti prekid?

xniks2x/Instagram, canva
Naša youtuberica je svojim fanovima poručila da se ne daju slomiti i da ne dopuste da se po njima gazi. Smatra da svatko treba zauzeti takav stav!
Vidi originalni članak

JoomBoosova youtuberica Nika Pavičić objavila je novi video na svom kanalu: Kako preboljeti prekid? Nakon što je dobila puno poruka fanova koji su je ispitivali kako krenuti dalje, Nika im je odlučila pomoći i odgovoriti na to, pomalo škakljivo pitanje. 

Ovdje pogledajte video:

Ona je i sama nedavno prekinula dužu vezu s kolegom 8rastom9, o čemu smo vam pisali u prošlom broju magazina. Dvoumila se bi li snimila video, ali je odlučila pomoći drugima da se lakše oporave:

"Baš sam se dvoumila bi li objavila ovaj video, ali kad sam vidjela koliko vas se muči s tim kako krenuti dalje od osobe koja ne cijeni vašu vrijednost, odlučila sam pomoći!"

'SAMA' Nakon prekida: Nika objavljuje svoju prvu pjesmu

Prekinulo je puno parova

Nika se u videu osvrnula na sve prekide iz 2020. godine. Spomenula je i onaj Youtubera Frana Lauša i Veronike Rosandić. Zaključila je da je to valjda takva godina u kojoj pucaju dugogodišnje veze:

"2020. gone wrong!"

Dečki drugačije shvaćaju prekid?

Youtuberica smatra da dečki stvaraju drugačiju sliku nakon prekida, onu u kojoj se osjećaju savršeno:

"Oni u početku stvaraju lažnu sliku sebe u kojoj su si super, osjećaju se fantastično, a nakon pola godine im sve emocije nakupe, tad se cure već oporave!"

Mislite pozitivnije

Rekla je i kako cure trebaju shvatiti da mogu bolje i da će biti tužnije ako ostanu u lošim vezama:

"Nemojte si misliti da ne možete bolje od onog što se imali i da trebate svašta dopuštati. Ja sam dobila lekciju da ne radim takve stvari"

Nika je poručila:

"Stavi me u 13 tisuća različitih okolnosti i ja ću se svakoj prilagoditi, ali neću više dopustiti da se po meni gazi! Takav vam stav treba biti u svemu."

Go girl!!!

Postani JoomBoos novinar, napiši najoriginalniju priču i osvoji 500 kuna! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr