Bez srama 3019 pregleda 04. veljače 2020.

Nakon prekida: Nika objavljuje svoju prvu pjesmu

emica elvedji/pixsell

Prije nešto više od mjesec dana sve je svoje fanove šokirala viješću da je prekinula s Rastom, a Nika se nakon prekida vraća jača nego ikad i u petak na JoomBoosu objavljuje svoju prvu pjesmu - 'Sama'.

Na pjesmi, za koju je već snimljen i genijalan video spot, radila je dugo, a sada, konačno zadovoljna rezultatom, ponosno će je predstaviti svim svojim fanovima u petak u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

Ovaj uspješan projekt Nika je najavila nakon teškog prekida s Rastom, o kojem su oboje ekskluzivno progovorili za zimski broj JoomBoos Videostar magazina.

Pjesma 'Sama' dolazi nakon prekida

"Već smo neko vrijeme znali da to nije to, a onda smo zajedno donijeli odluku da ćemo se razići. I dalje ćemo si pomagati, i dalje si pomažemo i podržavamo se, ali smo zaključili da je najbolje da jednostavno svatko krene dalje svojim putem", ispričali su Nika i Rasta za magazin, koji možete naći na svim kioscima diljem Hrvatske i pročitati cijelu priču o njihovom prekidu.

Krenula je dalje u najboljem mogućem smislu

Iako joj je u početku bilo teško, što je sasvim očekivano i prirodno, krenula je dalje i krenula nizati uspjehe i raditi na sebi. Pjesma će biti prva stanica na tom putu, a u petak, uz svoju prvu pjesmu, Nika objavljuje i još jedno iznenađenje za sve fanove, o kojem ne želi još mnogo toga otkrivati.

Možda te zanima... Stiže 'Pantheon': Što nam to sprema xniks2x?

"Mogu samo reći da će biti veliko i posebno, baš kao i moja prva pjesma. Baš se veselim da sve vidite i čujete", poručila je Nika.

Pjesma i spot za istu izlaze u petak u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ne zaboravi se pretplatiti na JoomBoos YouTube kanal kako bi prvi mogao gledati sva super JoomBoos videa!

Tvoja reakcija?