Prvi KORONA VIRUS 2268 pregleda 10. travnja 2020.

JoomBoos novinari ovaj tjedan pišu 'Nešto kao horor priču'

Još jedan tjedan je prošao, još jedna tema za JoomBoos novinare vas je zaintrigirala i opet ste nam slali mnoštvo prijava! Izabrali smo novu JoomBoos novinarku, njezinu kreativnu priču objavljujemo sutra, a ovdje vam donosimo temu za sljedeći tjedan!

Na našu je adresu joomboos.novinar@gmail.com ponovno pristiglo više od stotinu vaših prijava i priča na ovotjednu temu 'Nešto skroz izmišljeno'. Pisali ste o čarobnim kućama, nemogućim ljubavima, neobičnim učiteljicama, zanimljivim životinjama, prirodnim čudima i nevjerojatnim svjetovima. Sve smo tekstove, ponovno, detaljno proučili, a zatim smo morali odabrati jednog naj kreativca.

Tko je naša druga JoomBoos novinarka?

Ponovno nam zadatak nije bio lak, jer su mnoge prijave bile izvrsne, genijalne, a priče maestralno napisane. Ali, morali smo odabrati samo jednog najkreativnijeg. Ovoga tjedna to je Lana Zajc Ribarić, koja postaje naša druga JoomBoos novinarka! Njezinu priču o 'svijetu bez korona virusa', koju je napisala na iznimno pametan, pozitivan i šaljiv način objavit ćemo kao posebni specijal na JoomBoos portalu ove subote, a Lana kao nagradu za svoju kreativnost osvaja 500 kuna!

Tema za sljedeći tjedan: 'Nešto kao horor priča'

 | Autor:

Da, da, naglasili smo da volimo pozitivne priče, šaljive priče. Ali JoomBoos horor priče nešto su što svi vi obožavate. I zbog toga je naša tema za sljedeći tjedan upravo to - 'Nešto kao horor priča'!

Zamislite da možete napisati scenarij novog horor filma ili mini serije. I onda krenite pisati. Ponovno možete pustiti mašti na volju. Napišite nešto neočekivano, nešto kreativno, nešto što će nas sve iznenaditi kad to pročitamo...

Kako i ti možeš postati JoomBoos novinar?

 | Autor:

Postupak za prijavu je opet isti, samo je tema i ovoga puta drugačija. Evo kako se možete prijaviti i postati JoomBoos novinar te osvojiti nagradu od 500 kuna, ako baš vaša priča bude najkreativnija!

1. Napišite tekst na temu 'Nešto kao horor priča'

2. Priču nam pošaljite na e-mail adresu: joomboos.novinar@gmail.com

3. Prijave traju do sljedećeg petka, 17. travnja, kada proglašavamo novog JoomBoos novinara koji osvaja 500 kuna

4. Njegovu ili njezinu priču objavljujemo na joomboos.hr portalu sljedeće subote, 11. travnja

Tri, dva, jedan - piši!

Tvoja reakcija?