Youtuberi upozoravaju na lažne Instagram giveawayje

xniks2x/Instagram
Youtuberi Nika, Rasta i Doris upozoravaju na fake profil koji im se javlja da shareaju lažni giveaway.
Vidi originalni članak

Rasta je na svom Instagram storyju podijelo važnu obavijest. Naime, njemu se javio netko s profila 'svetlost_dana' i tražio ga da podrži njih i njihov giveaway. Rasta je odmah prokužio da je to prevara i objavio screenshotove. Kada ih je razotkrio, blokirali su ga.

Kada im je rekao da su fejk i da će upozoriti ljude da pripaze na njih, oni su ga uvjeravali da nema nikakve prevare...

Kad su vidjeli da im Rasta ne vjeruje, javili su se Niki. Ona ih je pitala tko sve sudjeluje u tom njihovom takozvanom giveawayju, a oni su odmah počeli nabrajati nasumična imena. Nakon što ni nju nisu uspjeli prevariti, također su je blokirali.

Rasta je rekao da nema ništa protiv njih, ali da je jadno što na taj način pokušavaju skupiti followere i prevariti fanove, pa je sve upozorio da pripaze.

Pridružila mu se i Doris Stanković

Nisu odustali ni nakon Nike i Raste, pa su se javili Doris. No, ona je već vidjela Rastin story i znala je o kome i čemu se radi. Nije im povjerovala ni nakon što su je neko vrijeme uvjeravali u svoje gluposti.

Kao što je Doris rekla, stvarno je ružno na taj način skupljati followere. Pazi da te takav profil ne prevari i pazi kome vjeruješ na internetu...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr