Prvi 1413 pregleda 09. srpnja 2019.

Youtuberi upozoravaju na lažne Instagram giveawayje

xniks2x/Instagram

Youtuberi Nika, Rasta i Doris upozoravaju na fake profil koji im se javlja da shareaju lažni giveaway.

Rasta je na svom Instagram storyju podijelo važnu obavijest. Naime, njemu se javio netko s profila 'svetlost_dana' i tražio ga da podrži njih i njihov giveaway. Rasta je odmah prokužio da je to prevara i objavio screenshotove. Kada ih je razotkrio, blokirali su ga.

 | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram

Kada im je rekao da su fejk i da će upozoriti ljude da pripaze na njih, oni su ga uvjeravali da nema nikakve prevare...

 | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram

Kad su vidjeli da im Rasta ne vjeruje, javili su se Niki. Ona ih je pitala tko sve sudjeluje u tom njihovom takozvanom giveawayju, a oni su odmah počeli nabrajati nasumična imena. Nakon što ni nju nisu uspjeli prevariti, također su je blokirali.

 | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram

Rasta je rekao da nema ništa protiv njih, ali da je jadno što na taj način pokušavaju skupiti followere i prevariti fanove, pa je sve upozorio da pripaze.

Pridružila mu se i Doris Stanković

Nisu odustali ni nakon Nike i Raste, pa su se javili Doris. No, ona je već vidjela Rastin story i znala je o kome i čemu se radi. Nije im povjerovala ni nakon što su je neko vrijeme uvjeravali u svoje gluposti.

 | Autor: doris stanković/Instagram doris stanković/Instagram

Kao što je Doris rekla, stvarno je ružno na taj način skupljati followere. Pazi da te takav profil ne prevari i pazi kome vjeruješ na internetu...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa ja ne vjerujem :O Što se događa...