Youtuberica Maša Zibar otkrila: 'Stiže nam curica'

mašazibar/instagram
Video je objavila na svom Instagram profilu i raznježila brojne fanove
Vidi originalni članak

Youtuberica Maša Zibar prije mjesec dana, točno na Valentinovo, iznenadila je sve lijepom vijesti da sa zaručnikom Lukom Cerovinom čeka bebu. Sad su objavili novi video u kojem su otkrili da čekaju curicu i video je već skupio tisuće pregleda, lajkova i lijepih komentara njihovih prijatelja, ali i fanova na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lifestyle vlogger 📽/ Maša (@mashinthebeauty)

"I vrijeme je da saznate kojeg je spola bebica", napisala je Maša u opisu videa. U videu ona i zaručnik Luka buše ogroman balon, a prema boji konfeta koji iz balona padnu svi znaju je li beba cura ili dečko. Pink konfeti iz njihova balona znače da će Maša i Luka dobiti kćerkicu. 

Maša je vidno uzbuđena i sretna zbog činjenice da čeka curicu, Luka 'glumi' da bi više htio dečka, iako im je zapravo samo najvažnije da je beba zdrava i da s njom sve bude okej.

Luka i Maša zaručili su se ovog ljeta na Brijunima, a Maši je to bilo veliko iznenađenje jer nije očekivala da će Luka 'kleknuti' pred nju baš u to vrijeme. "I said yes. Jesam emotivna i romantična osoba, ali ovaj trenutak me u potpunosti bacio na koljena. Volim te, babe”, napisala je tada Maša na svom Instagramu.

Mi im želimo svu sreću i najljepše godine s njihovom djevojčicom!

Posjeti joomboos.24sata.hr