Prvi 597 pregleda 16. ožujka 2021.

Youtuberica Maša Zibar otkrila: 'Stiže nam curica'

mašazibar/instagram

Video je objavila na svom Instagram profilu i raznježila brojne fanove

Youtuberica Maša Zibar prije mjesec dana, točno na Valentinovo, iznenadila je sve lijepom vijesti da sa zaručnikom Lukom Cerovinom čeka bebu. Sad su objavili novi video u kojem su otkrili da čekaju curicu i video je već skupio tisuće pregleda, lajkova i lijepih komentara njihovih prijatelja, ali i fanova na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"I vrijeme je da saznate kojeg je spola bebica", napisala je Maša u opisu videa. U videu ona i zaručnik Luka buše ogroman balon, a prema boji konfeta koji iz balona padnu svi znaju je li beba cura ili dečko. Pink konfeti iz njihova balona znače da će Maša i Luka dobiti kćerkicu. 

Maša je vidno uzbuđena i sretna zbog činjenice da čeka curicu, Luka 'glumi' da bi više htio dečka, iako im je zapravo samo najvažnije da je beba zdrava i da s njom sve bude okej.

Luka i Maša zaručili su se ovog ljeta na Brijunima, a Maši je to bilo veliko iznenađenje jer nije očekivala da će Luka 'kleknuti' pred nju baš u to vrijeme. "I said yes. Jesam emotivna i romantična osoba, ali ovaj trenutak me u potpunosti bacio na koljena. Volim te, babe”, napisala je tada Maša na svom Instagramu.

Mi im želimo svu sreću i najljepše godine s njihovom djevojčicom!

Tvoja reakcija?