Zbog ovih frizura ćeš poželjeti dugu kosu

lanajurcevic/instagram
Svaka djevojka je barem jednom u životu donijela odluku kako se mora ošišati kako bi joj kosa bila zdravija ili se jednostavno odlučila na drastičnu promjenu
Vidi originalni članak

Portal Glamour je zavirio u fotogalerije slavnih cura čija duga kosa je toliko prekrasna da nam je teško povjerovati da je prirodna, no u svakom slučaju nas dovodi do odluke kako se više nikada nećemo ošišati.

Bilo da je riječ o crnkama, brinetama ili plavušama, zajedničko ovim slavnim curama je savršeno njegovana i očuvana, predivna duga kosa iza koje zasigurno stoji tim frizera i vojska ljudi koji se brinu kako bi kosa bez obzira na dužinu ostala sjajna i neoštećena.

Naravno da je za ovakve frizure potrebna i odlična genetika, no ukoliko nisi sretnica s gustom i čvrstom kosom bez ispucalih vrhova, na internetu postoji pregršt savjeta te preparata za kosu koji će ti pomoći u njezi i bržem rastu kose.

Donosimo ti nekoliko fotografija čije frizure su nas naprosto oduševile.

1. Cheryl

2. Kim Kardashian

3. Cardi B

4. Priyanka Chopra

5. Stella Maxwell

6. Gigi Hadid

7. Beyonce

8. Ariana Grande

9. Selena Gomez

10. Lana Jurčević

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr