Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio...

Davor Puklavec/PIXSELL
Na jednom mjestu okupili su se najpoznatiji youtuberi, ali i najvjerniji obožavatelji...
Vidi originalni članak

Nakon duge i teške video borbe JoomBoosov strogi žiri je odabrao troje finalista Videostar natjecanja. Live Your Dreams, Bruno lukić i Ana Rogač našli su se u super finalu. Nakon teških izazova i zadataka, svoje mjesto među JoomBoos zvijezdama pronašao je Bruno Lukić. 

Veliko finale najvećeg online talent showa  jučer je bilo u zagrebačkom klubu Opera gdje je odabranih 500 imalo se priliku priliku družiti sa poznatim youtuberima, kako hrvatskim tako i iz regije, ali naravno i s finalistima. Tako su se u brojnoj publici minglali Andrija Jo, Va Vana, Lea Stanković, KovalskA, Baka prase, Vanimy i mnogi drugi.

Publiku je odmah na početku zapalio Layz-jev nastup, a ushićena publika pjevala je s njim na sav glas hit "Nije malo". Nastupima i izazovima nije bio kraj jer osim LayZ-ja, publiku su zapalili i Filip Dizdar i Zsa Zsa koji su otpjevali JoomBoosovu pjesmu "poklon, ali i Domenica i bend Pravila Igre koji su zagrijali publiku do samog proglašenja.

Voditeljski dvojac, Davor i Petra, atmosferu su održavali napetom tako da su prošlogodišnjim i ovogodišnjim finalistima davali posebne challenge poput genijalnog dance off-a. Publiku je do usijanja dovela Ruža Rupić uz koju se cijela dvorana orila.

Trenutak prije proglašenja, uspjela je "uništiti" prava diva. U svom stilu, Elizabeta je uletjela u show, a obožavatelji su pomahnitali. Dok je cijeli klub pjevao YouTube kraljicu, proglasili smo i pobjednika.

Kako je bilo pogledajte u galeriji.

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? 


Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Posjeti joomboos.24sata.hr