Videostar2 1501 pregleda 14. rujna 2018.

Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio...

Davor Puklavec/PIXSELL
Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio... Nisi bio na Videostar partyju? evo što si propustio...

Na jednom mjestu okupili su se najpoznatiji youtuberi, ali i najvjerniji obožavatelji...

Nakon duge i teške video borbe JoomBoosov strogi žiri je odabrao troje finalista Videostar natjecanja. Live Your Dreams, Bruno lukić i Ana Rogač našli su se u super finalu. Nakon teških izazova i zadataka, svoje mjesto među JoomBoos zvijezdama pronašao je Bruno Lukić. 

Veliko finale najvećeg online talent showa  jučer je bilo u zagrebačkom klubu Opera gdje je odabranih 500 imalo se priliku priliku družiti sa poznatim youtuberima, kako hrvatskim tako i iz regije, ali naravno i s finalistima. Tako su se u brojnoj publici minglali Andrija Jo, Va Vana, Lea Stanković, KovalskA, Baka prase, Vanimy i mnogi drugi.

Publiku je odmah na početku zapalio Layz-jev nastup, a ushićena publika pjevala je s njim na sav glas hit "Nije malo". Nastupima i izazovima nije bio kraj jer osim LayZ-ja, publiku su zapalili i Filip Dizdar i Zsa Zsa koji su otpjevali JoomBoosovu pjesmu "poklon, ali i Domenica i bend Pravila Igre koji su zagrijali publiku do samog proglašenja.

Voditeljski dvojac, Davor i Petra, atmosferu su održavali napetom tako da su prošlogodišnjim i ovogodišnjim finalistima davali posebne challenge poput genijalnog dance off-a. Publiku je do usijanja dovela Ruža Rupić uz koju se cijela dvorana orila.

Trenutak prije proglašenja, uspjela je "uništiti" prava diva. U svom stilu, Elizabeta je uletjela u show, a obožavatelji su pomahnitali. Dok je cijeli klub pjevao YouTube kraljicu, proglasili smo i pobjednika.

Kako je bilo pogledajte u galeriji.

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? 


 | Autor:

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Iko

    Koliko sam vidio bilo je pre ludo i baš sam kreten što nisan doša