Bez srama 6799 pregleda 03. studenoga 2017.

10 problema koje kuže samo cure s velikim grudima

S velikim grudima dolaze i problemi koje nitko ne razumije osim tebe (i nas).

Kada imaš velike grudi mnoge su cure ljubomorne na tebe, a pogledi dečkiju nikada ne prestaju. Mučiš se sa tisuću i jednim problemom koji drugi ne razumiju, ali mi znamo kako ti je! 

1. Jedan od njih je definitivno vječni (ne)pronalazak odgovarajućeg grudnjaka, a kada ga pronađemo kupimo grudnjak u svim bojama koje postoje. Mi ti preporučujemo da kupuješ grudnjake u dućanima s donjim rubljem, a ne u dućanima koji uz cijelu kolekciju u ponudi imaju i grudnjake. 

via GIPHY

2. Kada se oznojiš ne oznojiš se samo ispod pazuha, već ispod i između grudi imaš pravu mali bazen koji ostavlja jedan posebno odvratan osjećaj. 

via GIPHY

3. Haljina bez naramenica pravi su izazov i najčešće ih izbjegavaš jer to znači da moraš nositi i grudnjak bez naramenica, a to je tek izazov. Još je gora situacija s haljinama bez leđa jer to znači da ne smiješ uopće nositi grudnjak. Što je totalno nemoguće. 

via GIPHY

4. Gotovo nikada ne možeš pronaći kupaći kostim koji ti se sviđa, pogotovo ne u slučaju kada moraš kupiti donji dio gaća S, a gornji dio XL. Mission impossible. 

via GIPHY

5. Ekipa te stalno ispituje je l' te bole leđa i kako je to nositi se s tolikim grudima. Znamo koliko to može biti zamorno. 

via GIPHY

6. Obična majica s kratkim rukavima na tebi izgleda puno seksipilnije pa čak i kada ideš do dućana po mlijeko. 

via GIPHY

7. Već si imuna na to da na dnevnoj bazi uhvatiš ljude kako ti gledaju u grudi i uputiš im prijeziran pogled

via GIPHY

8. Osim što te ispituju o boli u leđima, ne rijetka su pitanja koju veličinu košarice nosiš, kada su ti tako narasle grudi i gdje kupuješ grudnjake. 

via GIPHY

9. Košulje za tebe i nisu možda najbolje rješenje, osim ako ne kupiš neku dva broja veću, no u tom slučaju ćeš imati preveliku košulju s predugačkim rukavima. 

via GIPHY

10. U odjeći koja ne prati liniju tijela poput baby doll haljina ili tunika izgledaš kao da si trudna i to te ubija. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?