Bez srama 7337 pregleda 29. rujna 2017.

10 znakova koji pokazuju da mu se jako sviđaš

Skuži ga i prije nego progovori. :) Kao i cure, dečki ne kažu uvijek točno ono što osjećaju. Ali i ne moraju mnogo reći kako bi cure vidjele što dečki misle.

Patti Wood, stručnjak za govor tijela kaže da nesvjesni govor tijela pokazuje pravu istinu o nečijem ponašanju i zato je objasnila kako skužiti sviđaš li mu se ili ne...

1. Njegove zjenice su ogromne. Čak i ako ste u mraku, ovaj suptilan signal znači da mu se stvarno sviđaš. Proširenje zjenica je odgovor mozga koji se javlja kada ti se nešto sviđa i kada te nešto jako privlači.

via GIPHY

2. Njegove obrve su podignute. Ako čak i malo podiže svoje obrve dok razgovarate, to znači da ga zanima sve što govoriš.

via GIPHY

3. Igra se sa svojom čašom. Ovo može biti pokazatelj nervoze, ali zapravo ti pokazuje da te želi dodirnuti. Ovo je jedan od načina kojim ti pokušava reći da će uskoro napraviti što želi, a to je dodirnuti te. :) 

via GIPHY

4. Njegov osmijeh je ogroman. Ako se smije toliko da osmijeh prekrije cijelo lice, znači da ga stvarno privlačiš. To je onaj pravi iskreni osmijeh. Dečki se obično prestaju smijati oko svoje 5. godine, osim ako su jako sretni. Kada se osjeća jako, jako sretno. Tada se iskreno smije i ne skriva svoj osmijeh.

via GIPHY

5. Poliže usne na sladak (nimalo jeziv) način. Kada ti se netko sviđa, tvoja usta proizvode još više sline. Dok ste skupa, možda će na brzaka polizati usne ili će ih skupiti.

via GIPHY

6. Uzima dubok dah kada te vidi. Da, dečki trebaju kisik. :) Ali kada on nesvjesno uzme dubok zrak- on uzima zrak iz trbuha i puni svoj prsni koš. Na suptilan način želi proširiti gornji dio tijela i smanjiti svoj struk. Dvije karakteristike koje će ga učiniti fit i poželjnijim. Ovo čini samo zato da bi te zadivio.

via GIPHY

7. Naslanja se na tebe kada pričaš. Ok, negdje gdje je bučno to možda ne igra neku ulogu. Ali kada je u situaciji da te može dobro čuti i naslanja se prema tebi svejedno, to znači da ga stvarno zanima što želiš reći.

via GIPHY

8. Dodiruje ti koljena ili tvoj pramen kose stavlja iza uha. Ovo je još jedan test. Želi vidjeti tvoju reakciju na njegov dodir i zato dodirom želi testirati tvoje granice. Ovo može značiti da ga zanima samo sex, ali ako mu se stvarno sviđaš- on će sve raditi jako polako i smijat će se kao što to inače radi, što znači da i on želi malo vremena da ti se približi.

via GIPHY

9. Sjedi sa raširenim nogama. Ovo je tipična muška pozicija u kojoj će pokazati kako je on pravi muškarac. Ali ovim postupkom samouvjereno želi pokazati da te želi upoznati.

via GIPHY

10. Pomakne se prema tebi dok pričaš. Ovo je fakat očito da ti se želi približiti.

via GIPHY

 

Podijeli s nama u komentarima što ti misliš i tagiraj frendicu koju će zanimati ovi savjeti! :) 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

PRIJAVI SE I TI! 

Tvoja reakcija?