Bez srama 1700 pregleda 12. svibnja 2023.

12 znakova da vaš partner želi brak s vama!

Canva

Ukoliko se pitate kakve planove ima vaš sadašnji partner za budućnost s vama te gubite li vrijeme s njim, lako možete doći do odgovora prateći njegova ponašanja. Neki su muškarci spremni raditi sve kako bi zadržali ženu od koje imaju koristi, pa čak joj i lagati. Ima li vaš partner zaista osjećaje prema vama i želi li s vama provesti život ili ste mu samo usputna stanica iz koje crpi ono što mu odgovara, saznajte kroz njegova djela i riječi.

Poneki muškarci, kako bi zadržali svoju partnericu te uzimali od nje ono što im odgovara, govore stvari koje ne misle i ne osjećaju. Međutim, postoje muškarci koji se boje vezivanja i otvorenog priznavanja osjećaja prema svojoj djevojci. Razlozi i uzroci takvog straha razlikuju se od osobe do osobe.

 | Autor: Canva Canva

Kada žena posumnja u osjećaje svog partnera zapita se kako ga može potaknuti na vezivanje i oslobađanje od straha. No nema potrebe za nagovaranjem ili tjeranjem partnera da radi nešto što ne želi. Ako vas zanima želi li zaista život provesti s vama, samo pratite njegova ponašanja. Ukoliko vam ona pokažu da vas voli i da želi zajedničku budućnost s vama, manjak riječi kojima bi opisao svoje osjećaje postaje nevažan. 

Ovo je 12 znakova da muškarac s kojim izlazite želi brak s vama:

1. Štiti vas

Muškarcima je prirodno stati u obranu svojih voljenih ukoliko se nađu u opasnosti. Ako se vaš muškarac ne zauzima za vas, čak i onda kad vas netko otvoreno vrijeđa ili ste dovedeni u opasnost, vjerojatno nije zaljubljen u vas.

2. Želi se obvezati

Muškarac koji je ludo zaljubljen u svoju djevojku potpuno će joj se posvetiti. Nema problema s obvezivanjem i htjet će što više vremena provesti s njom.

 | Autor: Canva Canva

3. Ispunjava svoja obećanja

Čovjek koji vam obećava sve, a ne ispunjava ništa, nije osoba kojoj je stalo do vas. Muškarci koji iskreno vole svoje partnerice žele da one imaju povjerenja u njih i dobro mišljenje o njima. Pritom su svjesni da kršenje obećanja dovodi do manjka poštovanja i povjerenja, stoga se trude ispunjavati ih.

4. Iskreno se kaje ako vas je povrijedio i poduzima korake da pokaže kako se promijenio

Čak i ako je vaš partner najveći egomanijak, a voli vas, priznat će krivnju i pokajati se. Iako će mu to povrijediti ponos, istinsko kajanje će ga potaknuti da vam se ispriča i na taj način pokaže svoju ljubav.

5. Neće vas povrijediti

Čovjek koji vas vrijeđa, tuče, ili zanemaruje - ne voli vas. Čovjek koji vas voli nikada neće učiniti takvo što.

 | Autor: Canva Canva

6. Vi ste mu prioritet

Ako je muškarac zaljubljen u vas, postajete mu prioritet. Na sve će se načine potruditi da budete sretni s njim.

7. Na spojeve dolazi na vrijeme

Pojavljivanje na vrijeme može se odmah povezati sa spomenutim postavljanjem prioriteta. Muškarac koji često kasni na dogovore daje vam do znanja da mu niste prioritet i da ne poštuje vaše vrijeme. Ukoliko ste mu prioritet, potrudit će se, kako god zna, da stigne na vrijeme, ako ne i ranije.

8. Na vaše poruke odgovara brzo i s više od jednom rečenicom

Zaljubljenim dečkima ne sviđa se razdoblje bez komunikacije s njihovom djevojkom, već redovito žele razgovarati s njom. Ukoliko vašem partneru trebaju sati ili čak dani da vam odgovori na poruku, vjerojatno mu se ne sviđate.

9. Pokušava vas impresionirati

Kada se muškarac zaljubi u ženu potrudit će se impresionirati ju. Čak se muškarcima ponekad dogodi da zbog prevelikog truda postanu nervozni ili nešto krivo naprave. No nemojte im to uzeti za zlo, samo se trude.

 | Autor: Canva Canva

10. Otvara vam se i povjerava

Ako imate pokraj sebe muškarca koji vam se ne otvara, to je znak da vam ne vjeruje. Znajte, ne postoji ljubav bez povjerenja.

11. Traži vaše mišljenje i uzima ga u obzir

Ako muškarac uzima u obzir samo svoje mišljenje i ne zanimaju ga tuđa, to je znak da voli samo sebe. Muškarac koji je zaljubljen u svoju djevojku tražit će njezino mišljenje te će mu biti važno što ona kaže.

12. Upoznaje te sa svojim prijateljima i poznanicima

Upoznavanje svoje partnerice s obitelji, prijateljima i poznanicima znak je da je muškarac ponosan na svoju partnericu te da je ozbiljan u vezi svoje ljubavi prema njoj. YourTango prenosi kako, ukoliko to vaš partner ne radi, vjerojatno nije zaljubljen u vas.

Tvoja reakcija?