Bez srama 1193 pregleda 01. rujna 2016.

14 ideja za savršen spoj: Izbjegni dosadu i neugodu

Spoj
Dreamstime

Mnogi se susreću s istim problemom na početku veze....Boje se da će im biti dosadno na spoju ili da neće imati zajedničkih tema, zbog čega će nastupiti ona poznata neugodna tišina...

Pomoći ćemo vam da izbjegnete takve situacije i da vaš susret postane prava zabava i avantura koju ćete sigurno prepričavati prijateljicama. Ne morate imati velik džeparac da biste uživali u dobrom izlasku jer i bez novca se možete zabaviti. Biciklom možete otići u prirodu, uživati u šetnji, rolati se, klizati, sanjkati ili bordati ako je zima. Zabavna mogu biti i sudjelovanja u kvizu znanja u omiljenom kafiću, a nešto ćete i naučiti. Otkrijte jedno drugom svoje omiljene hobije, ako volontiraš u azilu za životinje, onda možeš u taj rad uključiti i svog dragog.

U svakom slučaju, upotrijebi maštu i nikako vam neće biti dosadno. 

Ideja broj 1. Romantično noćno boardanje i skijanje

Sportski, ali i romantični parovi, uživat će u noćnom snowboardingu. Čak ako i nisi spretna na dasci ili skijama, prepusti partneru neka te vodi i nauči osnove, bit će zabavno. Ako ti baš ne ide daskanje, uvijek se možete grudati. 

Ideja broj 2. Adrenalinska vožnja u parku

Sigurno vam neće biti dosadno ako zajedno posjetite zabavni park. Adrenalinske vožnje idealne su za odvažne i one koji se ne boje visina, hrabriji će se parovi zabaviti u sobama strave, a dobar provod možete završiti uživanjem u šećernoj vati.

Ideja broj 3. Poučan i zabavan spoj u zoološkom vrtu

Prikladan za svaki džeparac, a ipak i zanimljiv, može biti i spoj u zoološkom vrtu. Nasmijte se vratolomijama majmuna, hranite i upoznajte neke egzotične vrste životinja ili zajedno oponašajte riku lavova.

Ideja broj 4. zajedničke šetnje s ljubimcima

Živite li u susjedstvu i oboje imate pse, odlična rutina i prilika da svog dragog vidite svaki dan je zajednička šetnja s ljubimcima do obližnjeg parka. Dok se psi igraju u parku, vi možete uživati u slatkom šaputanju na klupici.

Ideja broj 5. Bicikliranje do šume ili jezera

Pobjegnite u subotu u prirodu, sjednite na bicikle i odvezite se u obližnji park prirode. Mali izlet uvijek možete završiti romantičnim piknikom na nekoj livadi, uz jezero ili u hladovini šume. 

Ideja broj 6. Napišite si smiješne poruke na majicama

U šetnji gradom ugledali ste trgovinu u kojoj izrađuju majice s porukama, iznenadite jedno drugo i otiđite u prodavaonicu. Smiješna ili simpatična ljubavna poruka s tvojim potpisom na dnu bit će odličan podsjetnik na lijepo provedenu večer.

priroda | Autor: Dreamstime Dreamstime

Ideja broj 7. Oklada prije kuglanja

Kuglanje je pravi užitak, osobito u društvu s najboljim prijateljima i dečkom. Da bi vam ovakav izlasak bio još zabavniji, a natjecanje zanimljivije, neka gubitnik na kraju večeri plati cugu ili tebe i društvo odvede na neki slasan zalogaj. 

Ideja broj 8. Razbijte dosadan dan twisterom ili pictionaryjem

Ako vas je kišni dan prisilio da ostanete kod kuće, ne znači da vam mora biti dosadno u četiri zida. Igre poput pictionaryja ili twistera odličan su način da uživate zajedno te da smijehom otjerate dosadne i tmurne oblake.

Ideja broj 9. Slatka i jeftina sitnica za dragog

Darovi ne moraju biti skupi da biste zadivili partnera. Otiđite zajedno u gift shop te pronađite slatku i jeftinu sitnicu jedno za drugo. Možete se natjecati i zadati vrijeme u kojemu morate pronaći dar koji opisuje karakter partnera.

Ideja broj 10. Zajedno spremite omiljeni desert

Iskoristite trenutke u kojima vaših roditelja nema kod kuće i zajedno se prihvatite kuhače. Ne mora to biti ništa komplicirano, poput pečenja mesa, ali sigurno ćete se snaći u spremanju deserta koji oboje volite.

Ideja broj 11. Fotkajte se u gradu u otkačenim pozama

Kreirajte zajednički album, s digitalnim fotićem obiđite zanimljive lokacije u gradu ili neka vama draga mjesta i zajedno se fotkajte u otkačenim pozama. Razvijte fotke, ali obavezno ih podijelite i s prijateljima na Facebooku ili Twitteru.

Ideja broj 12. Ples u dvorištu na rolama

Ne morate se gužvati uz ostale parove na plesnom podiju ako ples možete organizirati u svom dvorištu. Da bi vam bilo zabavnije, plešite na rolama ili otiđite na diskovečer na rolama. Zarazno je i zabavno!

Ljubav | Autor: Facebook/screenshot Facebook/screenshot

Ideja broj 13. Zajednička kupnja darova

Kupnja darova za tatin rođendan ne mora ti biti naporna ako u nju povedeš dragog. Muškim savjetima sigurno će ti olakšati posao, a nakon uspješnog zadataka nagradi ga omiljenim kolačem.

Ideja broj 14. Učlanite se u književni klub

Ako oboje volite knjige, učlanite se u književni klub, zajedno birajte knjige, raspravljajte o njima ili čitajte jedno drugom omiljene ulomke. Možete se s prijateljima prijaviti i na kviz znanja, takvi izlasci poučni su i zabavni.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?