Bez srama 5310 pregleda 04. prosinca 2017.

3 dijela tijela koje posebno smrde za vrijeme puberteta

Ova tri dijela tijela imaju poseban, neugodan miris za vrijeme puberteta....

Ajmo biti realni, ali za vrijeme puberteta kada ti hormoni rade kao ludi, tvoje tijelo ne rijetko smrdi. Na nekim dijelovima tijela počinju se pojavljivati dlake koje svaki put kada vidiš ti se malo okrene u želucu, a s pojavom dlaka dolazi i pojava čudnih mirisa. 

1. Neugodan zadah iz usta možeš kontrolirati redovitijim i češćim pranjem zuba. Također, prilikom samog procesa pranja zuba nemoj zaboraviti izribati jezik i koristiti vodicu za ispiranje usta. 

via GIPHY

2. Neugodan vaginalni miris također je normalna pojava, pogotovo pojavom prve menstruacije. Osim ako se ne radi o gljivičnoj infekciji ne možeš se tog riješiti osim pravilnom i redovitom higijenom. Koristi gel za intimno pranje, te dnevne uloške kako bi spriječila neugodan miris na donjem rublju. 

via GIPHY

3. Neugodan miris ispod pazuha. Naravno, hormoni ti luduju, više se znojiš i taj znoj počeo je smrdjeti. Uvijek sa sobom možeš nositi viška majicu ili potkošulju, vlažne maramice i mali putni dezodorans koji ti uvijek može stati u torbu. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • wilim

    Mojoj ženskoj smrdi vagina po ribama a nije u pubertetu i često joj nešto i iscuri jer se vide fleke na gaćicama. Priznajem da nas to još dodatno uzbudi pa krenem lizati pičku zadržavajući dah a nju to strašno napali ... prikaži još!