Bez srama 9351 pregleda 26. prosinca 2017.

4 loše seksualne navike i zašto ih radimo

Ove seksualne navike i nisu neka sreća.

Svi smo mi ljudi i svi mi griješimo. U redu je griješiti. No, ako već znaš da si napravio pogrešku i radiš je stoti put, valjda i sam/a razumiješ da to nije okej. Donosimo ti četiri loše seksualne navike koje radimo! 

via GIPHY

1. Seks s bivšim/bivšom. Razumijemo te u potpunosti. Osjećaji su i dalje tu, i dalje ti je stalo do njega/nje, a suprotna strana će iskoristiti priliku i odvesti te u krevet. Ti si baš u tom trenutku usamljen/a i misliš da nema ničeg loše u tome.

I nema ako se dogodi jednom. Ako to ponavljaš svaki vikend, nalaziš se s njim/njom nakon izlaska i ti si ta/j koji inicira onda imaš problem kojeg se moraš riješiti što prije. Na taj način nikada nećeš krenuti dalje. Ukloni mobitel ako misliš da ćeš poslati poruku, nazovi nekog ako si usamljen/a i nađi rješenje da prestaneš vrijeđati samog/u sebe. 

via GIPHY

2. Seks za jednu noć. Nije loše ako trebaš zabavu i ako je tražiš po klubovima ili kada upoznaš neku osobu i misliš da će ona biti idealna za to. Loše je ako ti to prijeđe u naviku. I posljedice su velike. Nakon nekog vremena nećeš se moći vezati za nekog ozbiljnog, a seks za jednu noć postat će tvoja rutina. 

via GIPHY

3. Nezaštićeni seks. Bez obzira radi li se o seksu za jednu noć ili o seksu s tvojim partnerom uvijek se trebaš štititi. I kada partner inzistira da se to ne dogodi. Zašto? Zaštićeni seks sprječava neželjenu trudnoću i ono najbitnije, spolne bolesti. 

via GIPHY

4. Varati. Vrlo je jednostavno, ako ti je problem biti vjeran curi/dečku, jednostavno nemoj biti u vezi. Na taj način nećeš nikog povrijediti, nećeš ispasti užasna osoba i očuvat ćeš dostojanstvo osobe koju varaš. 

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

 

 | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar parodije

    parodije

    STA JE OVO! kakve ovo ima veze sa joomboosom haloo i mala djeca čitaju ovo!!!
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ma to svi rade