Bez srama 1165 pregleda 16. ožujka 2018.

4 najčešća oblika ženske guze i savršene vježbe za nju

Stražnjica
Web

Želiš li do ljeta imati savršenu guzu, najvažnije je odrediti koji tip guze imaš.

Četvrtasta

Ovaj oblik prepoznatljiv je po tome što donji dio stoji niže, a višak volumena nalazi se na vrhu, poput one kakvu ima Kendall Jenner. Kod ovog oblika važno je izgraditi gluteus maximus (veliki mišić u stražnjici) kojim će se popuniti stražnji dio bikinija.

via GIPHY

Vježbe moraju biti usmjerene uglavnom na veliki gluteus, jer kod ovog oblika stražnjica može izgledati kao muffin, dolje spljoštena, a gore obla. Odlična vježba za ovaj tip je rotacijski iskorak.

Okrugla

Ako imate okruglu guzu, poput Kylie Jenner, tada nemate problema s volumenom . Kod ovog tipa trebaš se usredotočiti na toniranje središnjeg dijela.

via GIPHY

Pilates je odličan za žene okrugle stražnjice. I baletni pokreti tako da se kukovi rotiraju i noga i prsti okreću pream van dok se u isto vrijeme polako spušta u čučanj.

Srcoliki

To je tip stražnjice kakav s ponosom pokazuju Kim i Khloe Kardashian. Taj tip guze ima najviše volumena tamo gdje treba, na sredini. 

via GIPHY

Odlična vježba za ovaj oblik je čučanj koji se izvodi tako da se stoji na jednoj nozi dok je druga u zraku, i lagano se spušta u čučanj. Btw to je prilično teško.

Obrnuto slovo V

Ovakav oblik ima Kourtney, a karakterizira ga nedostatak volumena u odnosu na druge oblike.

via GIPHY

Upavo zato trebaš raditi na volumenu. Dobra vježba za ovaj tip je veliki čučanj dok se u isto vrijeme drži uteg u s obje ruke, naslonjen na prsa.

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    ja bi takvu guzuuuuuu
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Hehehe one imaju guzicetine, ne guze