Bez srama 3226 pregleda 17. siječnja 2017.

4 trika koja će te spasiti: Kako odabrati pravi grudnjak?

Grudnjak

Neudoban, steže vas, preširok je, grebe... Sve su ovo problemi s kojima se suočavaju brojne djevojke...

Pomalo je neobična činjenica da većina djevojaka nosi potpuno pogrešan grudnjak! Neodgovarajuća veličina i oblik sasvim su uobičajen problem pri izboru onog "savršenog"...

Znate li da i vi možda nosite grudnjak koji vam uopće ne odgovara?

U nastavku vam donosimo savjete uz pomoć kojih ćete lako izbjeći najčešće pogreške pri izboru ovog svakodnevnog odjevnog predmeta.

1. Kvaliteta, a ne kvantiteta

Investirati u kvalitetan grudnjak pametan je potez. S obzirom da ga nosimo svakodnevno, nužno je da je napravljeni od kvalitetnog materijala te da je udoban.

2. Provjerite odgovaraju li vam košarice

Da su vam košarice prevelike prepoznat ćete po praznom prostoru između njih i grudi, a signal da su vam premale je svaka i najmanja naznaka da vaše grudi "kipe" iz njih... Osim toga, izbjegavajte grudnjake koji čvrsto pritiskaju vaše grudi. To je također znak premalih košarica.

3. Ne smije se nazirati ispod odjeće

Oblik grudnjaka ne bi trebao biti vidljiv ispod tvoje odjeće. Ako je to ipak slučaj, znači da vjerojatno nosiš prevelik grudnjak ili pak neodgovarajuć oblik košarica.

4. Prava veličina

Neodgovarajuća veličina najčešći je problem kod kupnje grudnjaka. Uzmite metar u ruke i izmjerite najuži dio prsnog koša (ne grudiju!). Veličine grudnjaka mijenjaju se svakih 5 centimetara pa ako ste izmjerili 73 centimetra znači da nosite veličinu 75.

Nakon toga potrebno je odrediti veličinu vaših košarica. Sada izmjerite opseg grudi u visini bradavica. Na temelju razlike između ta dva mjerena odredit ćete veličinu košarica, npr. ako je vaš opseg grudiju 90, a prsnog koša 75, razlika je 15 i trebali bi nositi košaricu B.

Ostala mjerenja pogledajte u tablici.

Košarice | Autor: Cool redakcija Cool redakcija
 
Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?