Bez srama 3021 pregleda 10. travnja 2018.

5 činjenica o obješenim grudima

victoriassecret@instagram

Puno toga te zanima o grudima, a jedna od tih stvari je i to kako postanu obješene. Misliš da se ne moraš brinuti o tome, ali za par godina, to može postati problem.

1. Debljaju se

Što si starija, grudi ti gube kolagen i on se zamjenjuje stanicama debljine i tako se one samo spuštaju. 

via GIPHY

2. Nošenje grudnjaka ne pomaže protiv obješenih grudi

Nažalost, to tako ne radi. Stanice debljine u grudima ih otežavaju i nijedan grudnjak ne može pokoriti sile prirode.

via GIPHY

3. Pušenje utječe na grudi

Ako trebaš još jedan razlog zašto ne pušiti, ovo je jedan od njih. Pušenje može promijeniti oblik tvojih grudi, zato spusti taj upaljač.

via GIPHY

4. Vježbanje može poticati spuštanje grudi

Vježbanje može oštetiti elastin tvojih grudi i one se nakon stalnog skakanja i trčanja mogu objesiti.

via GIPHY

5. Grudnjak sa žicom može pomoći

Mrziš ovakve grudnjake, ali oni mogu pomoći protiv obješenih grudi. Ne može to skroz zaustaviti, ali ga može usporiti.

via GIPHY

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

Tvoja reakcija?