Bez srama 3543 pregleda 30. svibnja 2018.

5 creepy stvari koje ne smiješ raditi kad imaš simpu!

Pinterest

Kada imaš simpu, zadnja stvar koju želiš je biti napadna i creepy. Uvijek je bolje ispasti nespretna nego napadna. Ak ne želiš ispasti creepy pred svojim simpom, izbjegavaj ovih 5 stvari.

1. Ići do njegove kuće samo da vidiš što radi

Drži se ovog pravila osim ako baš moraš biti u njegovom kvartu. Najbolje je da izbjegavaš druženje i prolaženje pored njegove kuće jer će postati očito i dečko će te se samo bojati i misliti da si čudakinja. Koji je uopće cilj toga? Ako te jednom uhvati i pita što radiš tamo, što ćeš mu reći?

via GIPHY

2. Buljiti u njega bez da prekidaš pogled

Znamo da je tvoj simpa predivan i zgodan i savršen ali neprestano buljenje je jednostavo creepy. On sigurno može osjetiti da buljiš u njega i kada te skuži neće biti ugodno ni tebi ni njemu.

via GIPHY

3. Stalno spominjati stvari koje je objavio na Instagramu prije par mjeseci

Društvene mreže su super jer možeš saznati neke stvari o svom bivšem, ali nije normalno ako naš kako mu se zove tetkina mačka ili prije koliko godina je na dedin rođendan nosio crvenu majicu. Možeš li zamisliti da razgovaraš s nekim i da ti spomene tako neki detalj iz tvog života koji možda ni ti više ne znaš? Jako creepy. 

via GIPHY

4. Ići na sve događaje gdje će biti tvoj simpa

Iako želiš što češće vidjeti svog simpu i talno biti uz njega, radije izbjegavaj pojavljivati se na svim mjestima kao i on. Pogotovo ćeš imati neugodnu situaciju ako dođeš na neki događaj na koji nisi ni pozvana. Između ostalog, nije teško prokužiti da nekoga stalkaš.

via GIPHY

5. Neprestano mu slati poruke

Čak iako pričate, nije dobro bombardirati ga porukama. Ne možeš ga stalno ispitivati gdje je i što radi, kada je zadnji put bio na wc-u ili zvati ga usred noći. To je jednostavno napasno. 

via GIPHY

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • misskiss

    Ja to sve radim??? Mozda bi trebala do psihica...
  • kbc74dnr1992

    joj daj molim te. zauzeto nije oduzeto