Bez srama 314 pregleda 22. veljače 2017.

5 dokaza da je on dečko koji će te voljeti zauvijek!

ljubavni par
Dreamstime

Nauči prepoznati onog pravog...

1. Ne flertuje s drugima

Valjda ti je već jasno da svome dečku nikada ne bi smjela biti na drugom ili trećem mjestu. Naravno da nakon što je započeo vezu s tobom nije iznenada postao slijep i nisu sve one zgodne cure odjednom nestale s lica Zemlje, ali u njegovim očima trebala bi postojati samo ti. Drugim riječima, flert s drugim curama ne dolazi u obzir!

2. Ponosan je na tebe

Bez problema se hvali s tvojim uspjehom pred dečkima na nogometu i ne misli da mu je zato "ugrožena" muškost. 

3. Uživa provoditi vrijeme s tobom

Naravno, ponekad će se s dečkima družiti i bez tebe, ali isto tako ćeš i ti i dalje rado provoditi vrijeme s frendicama. No, ne bi mu smjelo biti teško provesti vrijeme i s tobom. Štoviše, pravi dečko će uživati u onim trenucima kada ste potpuno sami... Gledanje filma, šetnja, ma nije ni važno što... 

4. Želi da se osjećaš posebno

U svakom trenutku vaše veze trudi se tretirati te poput prave kraljice i jedan od glavnih ciljeva mu je učiniti te sretnom. Bez problema sluša sve tvoje priče iz škole, svađe s frendicama i mnoge druge stvari koje ga, ustvari, vjerojatno nimalo ne zanimaju. 

5. Dijeli s tobom stvari koje nije drugima rekao

Dečki su poznati po tome da se baš i ne vole povjeravati drugima pa ako odluči baš tebi ispričati svoje tajne, strahove li želje, znaj da si mu jako važna i posebna osoba u životu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?