Bez srama 613 pregleda 31. prosinca 2018.

5 načina kako pobijediti nervozu na prvom dejtu

madelame@instagram

Normalno je da smo na prvim dejtovima svi pomalo nervozni. Ipak, ako ta nervoza prelazi granice normalnog, vrlo vjerojatno bi se dejt mogao pretvoriti u čistu katastrofu. Evo nekoliko savjeta kako ''spasiti'' situaciju.

1. Znojni dlanovi.

Za ovaj mali tjelesni problemčić možda nema idealnog rješenja, ali dovoljno je za početak nekoliko puta skoknuti do toaleta, oprati ruke hladnom vodom te povremeno suptilno ih prebrisati vlažnim maramicama.

via GIPHY

2. Pitaj ga/ju čime se bavi.

Ukoliko vidiš da neugodna tišina uzima maha, pokreni temu o interesima osobe s kojom si na dejtu. Svatko od nas ima neke interese u životu o kojima zna podosta i nije problem ''razvezati'' jezik.

3. Pričaj o sebi.

Otvori se što se tiče tvog života i pokaži da ti je bitno da te osoba s kojom si bolje upozna i da se što više zbližite.

via GIPHY

4. ''Nabaci'' koju foru.

Smijeh je najbolji lijek za sve tako da vidiš li da se napetost na sastanku može rezati nožem, pokušaj humorom opustiti drugu osobu.

via GIPHY

5. Komentirajte jelovnik.

 Ako ste u restoranu, postavite im pitanja o tome što se nalazi na izborniku. Tko ne voli govoriti o hrani ?!

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • johnnydep

    mala_loodacha?imas na kome priimjeniti te savjete??mozemo praksat ak si za :)
  • mala_loodacha

    super savjeti