Bez srama 915 pregleda 28. ožujka 2018.

5 najgorih situacija u kojima ne smiješ tipkati na mobitel!

Instagram@thesikrt

Često zaboravimo kako je biti bez mobitela i pustiti ga iz ruke. Smartphoneovi su postali dio našeg života, a WiFi signal je jednak udisanju zraka.

Iako to neće priznati, većina nas ovisna je o mobitelu.  Dok neki žive na Instragramu, Fejsu i ostalim društvenim mrežama, Neki drugi žive u svijetu virtualnih igrica, dok treći tipkaju po WhatsAppu kao da nema sutra.

U moru tipkanja, skrolanja i lajkanja, ništa ti ne može promaknuti. Toliko si u tome da se nikada ne odvajaš od svog ljubimca.

Čak su i tvoji starci prestali govoriti da spustiš taj mobitel za vrijeme nedjeljnog ručka, jer su odustali. 
Dobro je biti informiran, i biti u kontaktu s ekipom, ali ovo su situacije u kojima bi trebala zaboraviti na mobitel.

Priznajemo, teško je!

1. Kada si u društvu 

via GIPHY

Nema ništa gore od toga kada netko priča s tobom, a ti provjeravaš Instagram je l' ti simpatija lajkala sliku. Nemoj biti ta osoba koji na ovaj način pokazuje kako nemaš poštovanja prema svojim frendovima.

2. Za stolom

via GIPHY

Za vrijeme nedjeljnog ručka, za koji se tvoja mama ekstra potrudila i spremila jelo koje obožavaš, tebi je bitnije tipkat s frendicom? Not COOL!  Iako ekipa za stolom možda nije zabavna, kao ekipa u grupi na Fejsu - ponekad je ipak ok biti prisutan i družiti se s obitelji. 
Možda ipak nisu toliko loši.

3. U školi

via GIPHY

Geografija, fizika, povijest... sve ti je koma i naporno, ne da ti se biti na nastavi, a kreativa te puca na najjače, toliko da su ti u pripremi minimalno 3 storyja na profilu. Gle, ako te profesorica skuži - gotov si! 

4. Na koncertu 

via GIPHY

Napokon tvoj omiljen pjevač nastupa u tvom gradu. Mjesecima si odbrojavao dan do nastupa i sada visiš na mobitelu? Pitaj se, je'l bitno da se check-inaš ili da imaš uspomenu i uživaš u koncertu! Najgora je činjenica kada shvatiš da koncert pratiš kroz objektiv svog mobitela. 

5. Dok učiš

via GIPHY

Napokon si odlučio ispraviti ocjene iz fizike i zagrijati stolac, no nekim čudom – mobitel ti se opet našao u ruci. Upravo baš u ovom trenutku skužiš da nisi nikad radio live na Instagramu. No, na ovaj način dekoncentriraš samo sebe. A, i dobit ćeš lošu ocjenu.

Budimo realni. 

 

Misliš da si ovisnik o mobitelu? Riješi kviz i saznaj! 

 

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica Saamopetraa.  U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?