Bez srama 2918 pregleda 09. lipnja 2018.

5 navika kojih se ne trebaš odricati u vezi

https://www.instagram.com/couplegoals/

Iako želiš preokrenuti cijeli svijet za tu osobu, ponekad je ipak važno ostati svoj. Ovo je 5 stvar kojih se ne trebaš odricati u vezi.

1. Neovisnost

Naravno da je važno žrtvovati se u vezi i doći do nekog zajedničkog kompromisa, ali ono čega se nikada ne trebaš odreći je sloboda da radiš što želiš. Ne smiješ dati da veza preuzme kontrolu nad tvojim životom. Veza je zapravo dvoje samostalnih i neovisnih ljudi koji jedno drugom dopuštaju da budu svoji i vole ih zbog toga.

via GIPHY

2. Privatnost

Jako je važno poštovati privatnost svog partnera. Sigurno voliš imati ono vrijeme za sebe tijekom dana kada trebaš malo napuniti baterije. Naravno da je lijepo biti cijelo vrijeme sa svojim partnerom, ali ipak treba dati malo zraka tu i tamo.

3. Vlastiti ciljevi

Ono što te čini osobom koja jesi su tvoje želje, ciljevi i snovi. Tvoji ciljevi i snovi su hrana za tvoju sreću i zato nikada ne smiješ odustati od njih. Partneri trebaju biti jedan uz drugoga na putu do ostvarenja ciljeva i međusobno se podupirati.

via GIPHY

4. Stavovi

Ljubavni partneri u mnogo slučajeva imaju različita uvjerenja o različitim stvarima. To ne znači da je vaša veza propala, nego vam otvara nova vrata da više naučite i poštujete stavove jedno drugog. Jako je važno da uvažiš da je u redu da tvoj dečko ima drugačija uvjerenja od tebe.

5. Prijatelji i obitelj

Ako se tvoj dečko ne slaže s tvojim prijateljima ili članovima obitelji, to e znači da ih trebaš zapostaviti ili izbaciti iz svog života. Ako oni imaju neke nesuglasice, to nije tvoj problem i ne bi trebao utjecati na tvoj odnos s njima. 

via GIPHY

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    al ja tak volim bit stalno sa svojim dečkom, nije fer