Bez srama 695 pregleda 23. veljače 2018.

5 nezgodnih znakova da postaješ osoba kakva trebaš biti

prijateljice
Dreamstime

Bez obzira na to gdje se nalaziš u životu, važno je da osjećaš kako si na pravom putu da ostvariš svoje ciljeve, a ovi pomalo neugodni znakovi pokazuju ti upravo to.

1. Kriza identiteta

via GIPHY

Svi se mi povremeno osjećamo nesigurno u sebe, pogotovo u vrijeme promjena ili teškog životnog razdoblja. Umjesto da na to gledaš negativno, probaj to shvatiti kao znak da se razvijaš kao osoba i prolaziš kroz promjene koje su sastavni dio rasta. Stvar je jednostavna, osoba koju znaš se mijenja i istodobno razbijaš iluzije o tome što misliš da bi trebao biti.

2. Mijenjaju ti se interesi

via GIPHY

Do sada nisi propuštala niti jedan sat baleta ili trening nogometa, a odjednom te to više ne zanima. Gubljenje nečega što ti je prije bilo skoro pa sve može biti zastrašujuće. Iako ti se možda čini kako gubiš dio svoje osobnosti, to nije tako. Ne boji se pustiti nešto što te više ne veseli i probaj pronaći ono što u tebi opet budi zanimanje i strast.

3. Osjećaj usamljenosti

via GIPHY

Svi se ponekad osjećamo sami, a taj osjećaj je izraženiji kad se počneš razvijati u svom smjeru. Upravo tada je najvidljivija razlika između tebe i tvojih prijatelja zbog čega često imaš osjećaj da više nemate zajedničke interese i želje, ali istovremeno prestaješ opsesivno pokušavati se uklopiti.

4. Koji dio "Ne" ne razumiješ?

via GIPHY

Ovo možda utječe na tvoje veze i prijateljstva, ali govoriti ne zapravo znači da učiš sebe stavljati na prvo mjesto. 

5. Više riskiraš

via GIPHY

Kako bi postala najbolja verzija sebe, trebaš se usuditi. Izađi iz svoje "comfort zone" i riskiraj. Ovo ne znači da te nije briga i da te nije strah, ali sada znaš da kako bi postala bolja osoba trebaš se izazvati i prevladati sve te izazove.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar miss

    miss

    izađi iz komforne zone! to je istina totalnooo
  • leoni98

    Fkt nije lijepo kad se interesi tebe i frendova promijene, to se meni dogodilo s frendicom i više se uopće ne viđamo, ali okej..