Bez srama 769 pregleda 14. prosinca 2016.

5 pravila za dopisivanje s novim dečkom koje svi moraju znati

Sms
Dreamstime

Dopisivanje nije uvijek jednostavno kao što se na prvi pogled čini...

Dopisivali ste se i prije nego ste službeno postali cura i dečko, ali tada su stvari bile drugačije. Nisi sigurna koliko mu često trebaš slati poruke, smeta li mut, je li u redu da ga pitaš gdje je i kada dolazi kući?
Ne brini, mi znamo pet pravila koja će ti pomoći da ni u čemu ne pogriješiš.

Ozbiljne teme ostavi za razgovor uživo
Vjerojatno će jednom doći do toga da se ne slažete oko pojedinih stvari i poželjet ćeš mu sve to odmah napisati u poruci. Nemoj. 
Najgore što možeš napraviti je istresti sve svoje frustracije u poruku i poslati ju. Kad se vidite uživo riješit ćete sve probleme. Uostalom, ne želiš da zamrzi dopisivanje s tobom.

Nasmij ga
Kada vidiš nešto smiješno, slobodno ga obavijesti o tome. Biti će mu drago što si se sjetila upravo njega čak i kad su u pitanju neke banalne stvari.
Ipak, nemoj pretjerivati ni s ovakvim porukama.

Poželi mu laku noć
To ne mora biti slučaj svaku večer, ali s vremena na vrijeme bi bilo lijepo. Riječ je o gesti koju svi volimo. Jednostavno volimo znati da netko misli nas čak i kad je toliko umoran da jedva čeka zaspati. Poruke ovog tipa dodatno će vas zbližiti.

Nemoj analizirati svaki njegov odgovor
Dečki su jednostavna bića koja se ne zamaraju s dubljim smilom poruka. Najčešće je upravo onako kako je napisao i nije imao nikakvu drugu namjeru. Analiziranje će te samo obeshrabriti.

Nemoj ga kontrolirati
U redu je ponekad ga pitati gdje je, ali nemoj mu pet puta dnevno slati takve poruke. Ako bude želio javit će ti gdje ide ili će ti kasnije u razgovoru spomenuti da je negdje bio s dečkima. Ovo pravilo vrijedi za obje strane, pa tako ni ti njemu nisi dužna reći apsolutno svaki put kad odeš kupiti kruh u trgovinu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?