Bez srama 76 pregleda 03. rujna 2016.

5 prijatelja od kojih treba bježati glavom bez obzira

Suparnice

Ako se tvoj "prijatelj" ne zna veseliti s tobom i poslušati tvoje jade, onda je bolje da ti ni nije prijatelj

Izgubiti prijatelja je teško, ali u nekim situacijama treba reći zbogom. Život je prekratak da bi se okružio/la ljudima koji to ne zaslužuju. Evo nekih primjera.

1. Prijatelj koji te ostavlja na cjedilu

Bez obzira na obaveze, za frendove se uvijek može izdvojiti malo vremena, no on to ne shvaća. Nakon što ti je po deseti put ovaj mjesec napisao "sorry, ne mogu stići ni danas", nemoj mu se javljati. Što će ti prijatelj na kojeg ne možeš računati?

2. Prjatelj/ica koji te zove samo dok mu nema cure ili dečka

via GIPHY

Nije lijepo biti druga violina. Ok, razumijemo da tvoji prijatelji moraju izdvojiti vrijeme za dečka ili curu, no ako te isključivo zovu samo dok su njihove bolje polovice odsutne, to je znak da im nisi toliko važan/na.

3. Licemjeri

On je super sa svima, a čim okrenu leđa- sasuje otrov. Nitko ne voli prijetvorne osobe jer se na njih ne možeš osloniti, a kamoli očekivati da će ti biti podrška i pomoć. Što li tek priča o tebi iza tvojih leđa?

4. Frendovi koji ne znaju biti sretni zbog tebe

Prijatelj je osoba s kojom dijeliš sve: dobro i loše. Ako ti se događa nešto lijepo u životu i ne možeš to podijeliti s njim jer misliš da ćeš ga time učiniti tužnim ili ljubomornim, čemu se uopće družite?

5. Negativac

via GIPHY

OK je biti pesimist, no gledati na život kao na nužno zlo i crnilo ispit će tvoju životnu energiju. Zapamti, što zračiš, to privlačiš, i zato se bolje okružiti pozitivnijim ljudima uz koje će se i nedaće činiti prebrodivima.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?