Bez srama 210 pregleda 23. srpnja 2016.

5 razloga: Zašto je super imati male grudi?

Grudi
Dreamstime

Mnoge djevojke nisu zadovoljne brojem grudnjaka koji nose, no mi imamo puno razloga zbog kojih bi trebale biti ponosne na svoje grudi

Jeste li čuli za onaj izraz 'ravna kao daska'? Mnoge djevojke nisu zadovoljne veličinom svojih grudi pa se često žale kako bi voljele imati bujnije poprsje. 

No, mi smo našli puno razloga zašto je imati male grudi baš super i zašto ti nitko ne bi trebao zamjerati što u dućanu tražiš grudnjak broj jedan ili dva :)

1. Manje grudi = uspravnije držanje! Ovo je znanstveno dokazano! Cure s manjim grudima ljepše se drže jer nemaju toliki 'teret' kojim bi opteretile svoju kralježnicu.

2. Vježbanje nije toliko bolno. ovo će razumjeti djevojke s velikim grudima koje muku muče s nalaženjem pravilnih topića i grudnjaka za vježbanje. Pitajte ih koliko je bolno dok skaču ili trče!

3. Povremeno ne moraš nositi grudnjak. nema straha da će ti se grudi objesiti prije vremena i da će izgledati starije nego što doista jesu. Gravitacija je ovdje na tvojoj strani :)

crtež | Autor: WeHeartIt WeHeartIt

4. Nema tragova od naramenica! Zato što ti grudi nisu toliko opterećenje za tijelo, nema bolnog urezivanja grudnjaka u ramena i leđa, weeee! Osim toga, naramenice ti ni ne trebaju, možeš nositi grudnjak bez naramenica bez da strahuješ hoće li išta ispasti ili 'pobjeći' sa svog mjesta.

5. Možeš isfurati veliki dekolte bez brige da ćeš ispasti vulgarna. Jednostavno nećeš otkriti previše :)

Mislite li još uvijek da su male grudi bezveze?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?