Bez srama 609 pregleda 25. listopada 2017.

5 savjeta što napraviti kada saznaš da te vara

Srce ti je slomljeno, no moraš razmišljati glavom i donijeti odluku o vašoj budućnosti.

Kada saznaš da te cura/dečko prevarila/o sruši se povjerenje koje ste gradili kroz cijelu tu vezu. Osjećaš se jadno, loše, tužno i povrijeđeno i počinješ se pitati što to ti nemaš, a netko drugi ima. 

Veza nakon prevare nije ista, a ti moraš odlučiti kako dalje. Možda ti naši savjeti pomognu da prođeš kroz ovaj pakao što prije. 

1. Moraš odlučiti hoćeš li prekinuti vezi ili ostati u njoj. To se sve događa u slučajevima ako je tvojoj polovici uistinu žao zbog učinjene pogreške i želi napraviti sve da ti se iskupi. Ako je toj osobi svejedno, onda znaš što trebaš napraviti. 

via GIPHY

2. Postoji li mogućnost da ti vrati povjerenje? Ukoliko odlučiš ostati u vezi moraš razmisliti sam/a sa sobom postoji li vjerojatnost da ćeš ponovno moći vjerovati toj osobi. Ako misliš da ćeš mučiti samog/u sebe i stalno razmišljati o tome gdje je on/a, prekini. 

via GIPHY

3. Ovo nije tvoja krivica. I nemoj dopustiti njoj/njemu da te uvjeri u suprotno. Često se događa da nakon prevare ta strana istrese sve na tebe jer ima osjećaj grižnje savjesti. 

via GIPHY

4. Povjeri se nekom. Kroz ovo ne smiješ prolaziti sam/a. Ispričaj što se dogodilo roditeljima ili prijateljima i traži podršku od njih. 

via GIPHY

5. Izbriši njezin/njegov broj i sve kontakte s njim. Puno će ti lakše biti ako se ne čujete više i ako on/a što prije odleti iz tvojeg života.

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?