Bez srama 234 pregleda 24. prosinca 2016.

5 stvari koje će svaka cura saznati o simpatiji već na prvom spoju

Ljubavni par
Dreamstime

Već na prvom spoju možeš otkriti puno o dečku koji ti se sviđa, a mi ti donosimo savjete na što trebaš posebno obratiti pažnju

Presladak dečko te pozvao na prvi spoj. Uzbuđena si, razmišljaš o pravom stajlingu za taj bitan događaj i brineš se hoćeš li ostaviti dobar dojam na njega, a sve to vrijeme leptirići u tvom trbuhu neumorno lete. Upravo su to najslađe ljubavne muke.

Ipak, ne bi bilo loše da obratiš pažnju i na ponašanje tvoje simpatije.

Upravo na temelju ponašanja i onoga što ti govori možeš puno toga saznati o njemu.

Je li džentlmen?

Davno su prošla vremena kada je između muškaraca i džentlmena stajao znak jednakosti. Ipak, obrati pažnju na to hoće li ti otvoriti vrata i pustiti te da prva uđeš u kafić, je li ponudio da on plati piće ili pak sluša li što govoriš i pušta li te da dovršiš rečenicu prije nego on nastavi sa temom koja je isključivo njemu zanimljiva? Sve ove stvari odat će ti kako se odnosi prema curama.

Moraš priznati, bilo bi ti drago da ti barem na prvom spoju otvori vrata i pokaže malo više pažnje. :)

Koliko su mu važni prijatelji i obitelj?

Prvi spoj pravi je trenutak za bolje upoznavanje i razgovor o privatnim temama. Sigurno će najviše pričati, ali i tebe ispitivati, o temama koje su mu bitne. Ako nekoliko puta za redom spomene prijatelje, znati ćeš da mu je društvo osobito važno.

Teme o kojima ćete razgovarati otkrit će ti puno o njemu. Koji su mu hobiji, što voli, a što ne, kome se divni i o čemu sanja.

Poštuje li tebe i druge ljude?

Zakasnio je pola sata, a to ti nije ni javio sve dok ga nisi sama nazvala? Već sada trebao bi ti se upaliti alarm. Riječ je o osobi koja ne cijeni tvoje vrijeme i sebe stavlja na prvo mjesto. Naravno, iznimna je situacija ako nije bio u mogućnosti da ti javi ranije. Ipak, šanse za to vrlo su male.

Također, ako je nepristojan prema konobarici, jasno je da ni prema tebi neće biti ništa bolji. 

Upravo si mu ispričala nešto osobno, a on cijelo vrijeme zbija šale na tvoj račun? Dok ti pričaš, on krati vrijeme provjeravajući obavijesti na Facebook-u? 

Sve ovo su signali da ti je bolje da već sada pobjegneš glavom bez obzira. Ako je takav već na prvom spoju, teško da će biti drugačiji kasnije.

Je li previše temperamentan?

U kino ste došli u vrijeme najveće gužve i morate na kokice čekati pet minuta, a on je izgubio živce i na rubu je da ode kući? Ili je toliko zadubljen u razgovor s tobom da nije ni primjetio gužvu?

Ovakve i slične "sitnice" mogle bi biti ključne. Vrlo je teško biti u vezi s osobom koja lako plane i s kojom morate paziti što ćete reći kako ga ne bi uvrijediti. Razmisli jesi li spremna na to.

Ima li šanse za drugi spoj?

Tebi vrlo vjerojatno najvažnija stvar, jesi li mu se dovoljno svidjela da te pozove i na drugi spoj? Način na koji se pozdravlja s tobom i stvari koje ti tada kaže, bit će od najveće važnosti i otkriti ti koliko si mu se svidjela.

Ako te drage volje otprati dio puta (ili još bolje, do ulaznih vrata), ako te zagrli ili proba poljubiti te spomene vaše iduće druženje, imaš drugi spoj! :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?