Bez srama 352 pregleda 17. siječnja 2017.

5 vrsta: Znaš li što znače njegovi poljupci?

poljubac
Dreamstime

Nježno ili strastveno, kratko ili dugo... Način na koji te ljubi mnogo otkriva o njegovim osjećajima

1) FRANCUSKI POLJUBAC
Vjerojatno je riječ o najčešćem poljupcu, a to ni malo ne čudi kad znamo koliko je strastven i seksi. Ako te najčešće ljubi na ovaj način, znaj da je potpuno "lud" za tobom.

via GIPHY

2) DUGAČAK POLJUBAC
Romantičan poljubac za koji ti se čini da traje vječno, ali svejedno ne želiš da ikad prestane. Dečko koji te ljubi na ovaj način pravi je romantik koji je preko ušiju zaljubljen u tebe. Jako mu puno značiš i poljupcem ti to nastoji pokazati.

3) POLJUBAC U ČELO
Ovako te može ljubiti i dečko i najbolji prijatelj, a obojica tim postupkom pokazuju koliko su ti privrženi i koliko žele da se uz njih osjećaš sigurno. Moraš priznati, ovakvi su poljupci jedni od najslađih, ali i najiskrenijih.

4) BRZINSKI POLJUBAC
Kratko i slatko. Bio bi to najbolji opis ovog poljupca koji ti je vjerojatno poklonio dečko kojem se jako sviđaš ali se boji tvoje reakcije. On sigurno s tobom želi nešto više, a ako si i ti zaljubljena u njega, daj mu to do znanja. ;)

via GIPHY

5) POLJUBAC U VRAT
Čini se kako je tvoj dečko spreman preći na novu razinu jer ovo je jedna od najintimnijih vrsta poljubaca. Vjerujemo da si osjetila kako ti noge klecaju i trnci prolaze niz kralježnicu, ali prije no što napraviš korak dalje, dobro razmisli jesi li spremna za njega. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?