Bez srama 1117 pregleda 27. listopada 2017.

5 znakova da je vaše prijateljstvo postalo toksično

gossipgirlstars@instagram

Bili ste si kao prst i nokat, a sada imaš osjećaj da pričaš s potpunim strancem?

Prijateljstvo treba biti iskreno, puno ljubavi, razumijevanja i podrške. Dobrog prijatelja zaista je teško pronaći, pa te stoga još više povrijedi kada se u njega razočaraš. Kao i u ljubavi i u prijateljstvu obje strane moraju se jednako truditi da bi ono uspjelo. 

Donosimo ti pet znakova koji su pravi pokazatelj da vaše prijateljstvo više nije prijateljstvo.

1. Ne može pronaći vremena za druženje s tobom. Vjeruj nam, to je laž. Svi mogu i pronaći će vremena ako doista žele napraviti nešto ili u ovom slučaju vidjeti se s nekim. To ne mora nužno značiti da ćete provesti cijeli dan zajedno, ali ako ne može izdvojiti sat vremena za kavu onda jednostavno odustani. 

via GIPHY

2. Imaš osjećaj da te ne razumije. Nekad si joj/mu mogao/la povjeriti svaku tajnu, a sada imaš osjećaj da pričaš sa strancem? To je zato što te ta osoba ni ne želi razumjeti. Još je gore ako joj/mu ti nešto govoriš, a on/a tipka na mobitel ili radi totalno nešto drugo.

via GIPHY

3. Često te zna poniziti i zbijati šale na tvoj račun, a ne razmišlja o tome kako se ti osjećaš. Zbijanje šala na tuđi račun je ok ako je u granicama normale i ako je to inače vaš način zezancije. No, kada to tvoj/a best frend/ica stalno radi, ti se osjećaš povrijeđeno, jadno i tužno, a tako se nitko u prijateljstvu ne smije osjećati. 

via GIPHY

4. Spetlja se s tvojom simpatijom. To je onaj bro/girl code koji uvijek zabranjuje da se spetljaš s bivšim/bivšom best frend/ice. Nužno to ne mora biti ni tvoj bivši/bivša već netko u kog si zaljubljen/a. 

via GIPHY

5. Kada im priznaš što ti sve smeta u vašem prijateljstvu i kako se osjećaš, a tvoj best frend/ica to sve ignorira i pretvara se da se ništa nije dogodilo vrijeme je da odustaneš od tog prijateljstva i prestaneš se truditi. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 | Autor:

Tvoja reakcija?